Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nálunk vannak ilyen...

Csak nálunk vannak ilyen divat b*zik? Vélemény?

Figyelt kérdés

Mikor megyek az utcán minden második fiu igy néz ki:félre fésült pörkölt haj, vagy 190 centi, vagy 120, nagyjából 30 kiló,ujjatlanba van, de alig van karja meg válla... össze-vissza firkált szakadt csőnaci, és az arca tele pc-vel.(olyan átlag punk/emo keverék.)

Ráaádsul ha rövid gatyába/ujajtlanba van látszik hogy agyon gyantázott/borortvált a bőre és még a járásuk is olyan selyemfiús!(volt olyan, aki azt nézegette izzadt-e a hónalja:S)

viszont amikor a szemem elé kerül a tvben vagy a neten egy videó, ahol küldölfi fiúk járkálnak fel alá(hirado stb) akkor azok tényleg férfik, és nem csak a farkukra értem azt.

ha nem lenne guszusom minden sarkony elhánynám magam egy magyar serdülő korú fiútól, ti hogy vagytok ezzel?

2010. nov. 27. 18:39
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

cigit drogot, tudatlanságot kihagytam...

hallok egy "bandát" beszélgetni: minden második szavuk: fúú gecc, harmadik: k*rvaanyád.

azt lesték, kitől lehetne drogot kérni...

2010. nov. 27. 18:40
 2/24 anonim ***** válasza:
60%

Mi közöd van a másikhoz? Én is 56kg vagyok testhez simuló a farmerban járok van 1pár pc-m a hajam is oldalra fésült és képzeld vállig érő.

Mit szólsz ehhez? Nem halottál még arról h minden ember más szubkultúrában leli örömét?

Van 1 adott közeg ahol az önpusztítás is velejár az életérzéssel.

Leszel szíves a Hajógyárira jegyet venni azt érezd jól magad.

Én pedig el meek underground hardcore partykra. Neked is meg van a saját utad és nekünk is.

A kérdésed nagyon gyerekes és arra akarsz kitérni h minél jobban provokatív legyél.

Tudod a saját szubkultúrámban százszorta jobb csajok vannak mint a Te általad említett izomagyú popper stílusban.

18/F

2010. nov. 27. 18:59
 3/24 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyezünk meg abban, hogy egyikötök sem jobb a másiknál.
2010. nov. 27. 19:05
 4/24 anonim ***** válasza:
nem tudom hol van a nálatok, de nálunk is tele a város az általad leírt "jelenségekkel", de a vicc, hogy elég szép csajokkal szoktak mászkálni. szóval valamit tudnak.... vagy csak a lányok vannak azon a szinten... agyilag...
2010. nov. 27. 19:27
 5/24 anonim ***** válasza:
95%

Én is rosszúl vagyok, mert szó szerint kihalnak a pasik, már minden srác metroszexuális barom, nyálgép (tisztelet a kivételnek!!!), hová lesz a világ, lehet én vagyok maradi, de tényleg alig van olyan srác, aki nem gyantáztatja magát, nem szedi a szemöldökét stb.

Én amúgy is jobb szeretem a kissé borostás pasikat nem a babapopó féle sima arcút, a kivasalt hajról nem is beszélve, jaajjj és még mi jöhet, a feszes gatyó nőknek való, de ha így folytatják a fiúk, nemsoká a szoknya kinövi Skóciát!:S

2010. nov. 27. 19:36
 6/24 anonim ***** válasza:
9%

19.27

Te is belátod h jó csajaink vannak. Kár ezen vesződni.

18/F

2010. nov. 27. 20:00
 7/24 anonim ***** válasza:

Én 20 éves srác vok. Én is szűkebb gatyikat szoktam hordani és hosszú hajam van. Nincs pcm. Am 180 cm vok és 80 kiló. Ja és nem gyantázom magam. Meg borostám is van általában. Bár lehet fogok hajat vasalni meg úgy oldalra fésülni, csak egyelőre nincs kedvem és időm foglalkozni ezzel. Am egyetemre járok és nem drogozok, se semmi ilyen. Amikor meg időm van kondizom vagy vmi sport.

Am azt hittem, hogy a lányok szeretik a szűkebb gatyákat fiúkon, mert állítólag kiemeli a lábizomzatunkat.

Meg nekem nincs olyan vézna lábam azért.

Vélemény?:D

2010. nov. 27. 20:05
 8/24 anonim válasza:
a feszülősebb nadrág szerintem jól áll a fiúkon XD
2010. nov. 27. 20:58
 9/24 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó egyet értünk. Am akinek pc-je van és hosszú hajú az nem feltétlenül selyemfiú...És sztem inkább öltözzön mindenki úgy ahogy akar mintsem úgy ahogy a másik látni akarja mert abban érzi kényelmesen magát. Valószinűleg nem te vagy az egyedüli aki így látja őket...de ne aggódj biztos hogy van aki téged is leszól az öltözködésed miatt.
2010. nov. 27. 21:25
 10/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:) látom nem vagyok azért egyedül.

de amúgy ezt a feszülős cső nadrágot nem minden estben értem, hanem azokra, akik ilyen csontkollekciók...

meghát igazából az eszet is beleszámítom ebe!napi 24órában együtt lógnak, minden regge hajnali 5(!) kor találkoznak(mondjuk) és az egész napot az utcán töltik, ésazon röhögnek, hogy hát én miattad meg miattad nem mentem suliba mert látni akartalak stb...meg tudatlanok többször bukottak stb...és mégis olyan büszkék amgukra.

nekem is jobban jönenk be a szőrösebb, borostásabb pasik, és hányni tudok a babarcú fiúcskáktól...

2010. nov. 27. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!