Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nálunk vannak ilyen...

Csak nálunk vannak ilyen divat b*zik? Vélemény?

Figyelt kérdés

Mikor megyek az utcán minden második fiu igy néz ki:félre fésült pörkölt haj, vagy 190 centi, vagy 120, nagyjából 30 kiló,ujjatlanba van, de alig van karja meg válla... össze-vissza firkált szakadt csőnaci, és az arca tele pc-vel.(olyan átlag punk/emo keverék.)

Ráaádsul ha rövid gatyába/ujajtlanba van látszik hogy agyon gyantázott/borortvált a bőre és még a járásuk is olyan selyemfiús!(volt olyan, aki azt nézegette izzadt-e a hónalja:S)

viszont amikor a szemem elé kerül a tvben vagy a neten egy videó, ahol küldölfi fiúk járkálnak fel alá(hirado stb) akkor azok tényleg férfik, és nem csak a farkukra értem azt.

ha nem lenne guszusom minden sarkony elhánynám magam egy magyar serdülő korú fiútól, ti hogy vagytok ezzel?

2010. nov. 27. 18:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Te se lehetsz egy nagy ész ha ez a legnagyobb problémád. Szerencsétlen hülye.
2010. nov. 27. 22:59
 12/24 anonim ***** válasza:
tegnap 18:59-essel tökéletesen egyet értek.
2010. nov. 28. 09:43
 13/24 anonim ***** válasza:

09:43-as vagyok

még azt hozzátenném, hogy én is buktam egyszer, lány vagyok, van egy pár piercing az arcomban, van tetoválásom, kiskorom óta hardcore-t hallgatok, bár most áttértem az acid/goa vonalra. : )

és tudod, néha sokkal fontosabb egy barátság, mint egy iskolai nap. : )kivánom neked, hogy ha majd egyszer nagy sz.rban leszel, senki se érjen rád az iskola miatt. ;) és legyél életveszélybe akkor... ;)

én inkább kiálltam a barátaim mellett ilyenkor.

2010. nov. 28. 09:47
 14/24 A kérdező kommentje:

gratuálok, hogy buktál.igazi őstehetség vagy.

ameg nehogy aszidd, hogy nekem nincsenek, csak ők is járnak iskolábannem ugy, mint egyesek.:D nameg az osztálytársaimat is imádom, akik szintén járnak iskolába, és képzeld énis kállok értük.a tanulás mellett.:)

2010. nov. 28. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
K*rvajó csajaitok vannak ja, ugyanolyan idióták mint ti, b*sznak fűvel-fával, isznak, cigiznek, drogoznak, úgy néznek ki, mint a legolcsóbb prostik. Ez aztán k*baszott jó, büszke lehetsz rá, emós kis b*zi.
2010. nov. 28. 17:56
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem azokkal van baj, akiknek ez életérzés, hanem a sok divatmajom kis köcsögről, akik azt sem tudják, mit jelent egy-két jel, amit magukra aggatnak. Nem értitek meg?

Te meg, bukott angyalka: egyszer buktál? hogycsináltad? Én a büdös életben 1 órát nem tanultam, és mégsem tudtam megbukni. Akkor nem vagy te kicsit s*gghülye? És akinek tényleg komoly problémája van, és nem csak valami emós idiótaság, az megbeszéli az anyjával, nem rángat ki senkit a suliból, főleg, hogy neki is ott lenne a helye. Barátság meg problémák az egy dolog, de akinek nincs TÉNYLEG KOMOLY baja, pl. meghalt valaki, az ne lógjon már azér, hogy bömbölve szívják a cigit a suli mögött! Azért szégyelljétek magatokat, mai fiatalok! Komolyan mondom, hányni tudnék tőletek!

2010. nov. 28. 18:02
 17/24 A kérdező kommentje:
utsó kettő: teljesen egyetértek.
2010. nov. 29. 19:02
 18/24 anonim ***** válasza:

Azért mert valaki vékony, azt nem kell megszólni. Sokkal jobban néz ki egy vékonyabb, magasabb jókiállású hapek mint egy 150 centis tömzsi izomagy f@sz!

Pl én lenézek az olyanokra, akik az izmosságról beszélnek közbe nem ütik meg a 170 centit férfi létükre... az olyanok ne szóljanak be másnak... meg nem kell minden fiatalnak gyúrni, valaki vékonyan tetszik magának.

jah és nekem is vékony szálkás magas testem van és babaarcom, nem nő szőr az arcomon és nem is akarok soha borostát

ettől függetlenül nem vagyok sem emos sem ilyesmi hányadék hanem normális ember...

közbe megszólnak, de tudom csak irigységből... legtöbben 165 centis hú de férfias kis makákók ... érdekes módon nekik sincs soha csajuk...

Szerintem nyugodtan lehet valaki vékony és babaarcú, sepciel én meg a túl férfias férfiakat találom hányadéknak. Attól mert valaki férfi nem kell svájceneggernek lennie.

Jah és ezek a dolgok nem keverendőek az emos k.öcsögökkel... aki keveri az magára vessen!

17/F voltam.

2010. nov. 29. 19:43
 19/24 anonim ***** válasza:

Bár én már nem az emós korosztály vagyok, (ha kategorizálni kellene, rockzenekedvelő tini voltam és ma is azt szeretem, itt pedig nem a tokijó hotelre kell ám gondolni) azért örülök, hogy vidéken élek. Itt még sok "normális", testi és lelki torz-deviancia nélküli ember, férfi van. :) Van egy igazán férfias, 199 centis és 99 kilós barátom, akinek néha borostás az arca, bár a felsőtestén nem sok szőr van (az ok pedig nem a gyanta).

DE hé, én ezt nem értem... szerettem mindig a rockot, de max koncerteken öltöztem rockercsajnak. És pont azért, mert nem divatrocker voltam, sőt talán rocker sem, csak szerettem ezt a zenét. Saját öltözködési stílussal rendelkezem, szőke hajam van, hordok magassarkút ésatöbbi. Ki nem néznének belőlem sok mindent, csakmert nem rakom ki a lelkivilágomat a bőrömre és a hajamra. :D

25/N

2010. nov. 29. 20:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy ennél nagyobb gondod soha ne legyen az életben. :D Fogadd el, hogy nem mindenki olyan mint te.

25L

2010. nov. 29. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!