El vagyok keseredve egy picit. Mit csináljak? Hogyan oldjam meg? Tipp?
tudom...nem ez a világon a legnagyobb baj, de nekem elég rossz.
idén szalagavatózom, lány vagyok.:)
És rozsaszín fűzőnk lesz nekünk csajoknak meg fekete nadrágkosztüm, és ugyebár a fehér keringős ruha.
Mindent tökéletesnek szerretm volna, vagyis szeretNÉK.
Ezért ma elmentem sminkeshez egy próba sminkre... de nemtudom:S
alapból nincsen önbizalmam, nem tartom szépnek magam... de valahogy nem tetszik a smink, olyan semmilyen.
a szemem belső sarka enyhe ezüstös, kivül barnás-rózsaszín, és ez össze van satírozva, és alul fel kivan húzva sötétbarna szemceruzával, és a szemöldököm is át van húzva ceruzával... és a szemem alsó és külső része csillámos, olyan géles cucctól:D
Meg egy babarózsaszín szájfény van az ajkamon, rózsaszín kotúrceruzával.
de ugy érzem bármelyik lány szebb lehet mint én:( és tudom nem csak az én napom... de a csúcsformát akartam hozni... de ugy érzem tök gáz lesz a sminkem meg minden... és mások simán lepipálnak:( és egy nulla leszek
szalagavatóra ez a smink totálisan megfelel. nem bulizni mész, legfeljebb majd utána. ezzel is szép leszel ne aggódj, meg képzeld hozzá a hajad (mert gondolom az is meg lesz csináltatva fodrásszal).
a lényeg, hogy ne görcsölj, húzd ki magad szépen, és mosolyogj, érezd jól magad. szép leszel, nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!