Tetoválás kenését hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
2napja csinálták a szines tetkómat a nyakamra, és kenegetemis naponta 3szor, viszont ilyen fura lett minta elmosodott volna? nem lehet hogy tulsok kenőcsöt kentem rá vagy lehet abból baj ha kicsit sok kenőcsöt kentem rá? és vizzel mikor lehet letörölni vagy mikor érheti viz? előre kösszi fontos nagyon.2011. aug. 28. 14:22
1/4 anonim válasza:
én így csináltam: reggel bekentem, alig tettem rá, épp hogy csak befedje. (am milyen kenőcsöd van? direkt tetkókra való?) este lefekvés előtt vízzel lemostam (bevizeztem a kezem és úgy törölgettem. nem durván!), szárazra töröltem egy nedvszívó törlőkendővel, vártam vele egy kicsit (amig szárad) majd bekentem és mentem aludni.
nem szabad rá sokat tenni, mert elfolyhat és fürdésnél ne érje víz főleg az első hetekben! én 1 hónapig úgy mostam hátat, hogy csak esténként kézzel :D
2/4 anonim válasza:
3x voltam eddig tetováltatni, mindig 2x kellett bekenni, reggel, este egy hétig. Bepanthent szokták mondani, de nekem bepanthen plus volt, sztem azért, mert elég érzékeny a bőröm,kicsit vérzett is. Nekem azt mondták,ne kenjek rá sokat, csak vékonyan kentem be. 10 nap kb, mire teljesen begyógyul, addig érdekesen fog kinézni, hámlani is fog. Óvatosan letörölgettem néha. Nekem azt mondta,h inkább zuhanyozzak, ne fürödjek, az nem árt neki, 1 hétig nem is fürödtem, csak zuhany.De ezeket nem mondta el a tetoválód?:)
3/4 A kérdező kommentje:
kösszi szépen, hát nem nagyon beszélt, csakmert nekem most 5nap után olyan fura halvány szine van meg jönnek le bőrdarabkák is azthiszem, és olyan az állaga mintha matricával lenne csak ráragasztva, félek h szarlessz:S
2011. aug. 31. 13:43
4/4 anonim válasza:
az nem baj, ha jönnek le bőrdarabkák, foszlik. mindenkinek ezt csinálja. miután lejött az összes bőrdarab, ami le akart, még 1-2 hétig ne pancsolj és védd a naptól. akkor lesz jó a tetkód ha végigsimítod rajta az ujjaidat és nem érzed (pl most ki van az egész dudorodva). ha teljesen egybeolvad a bőr felszínével, akkor nyert ügyed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!