Van nála szebb nő? Van aki szerint nem szép?
Én nem néznék így ki:) Plusz szerintem van egy olyan gonoszas beütése a nézésének, amiért leginkább egy sunyi patkánynak néz ki és nem szépnek:D
24/L
Szerintem is szép, ezt végülis hüleség megkérdezni, hiszen milliárdokat keresett a kinézetével:):)És most Palvin Barbiért vagyok oda, szerintem csodaszép:):)
Dita von teese egyszerűen gusztustalan, érdekes hogy a sminkkel jöttök, mert dita olyan szinten kivan vakolva hogy az már ijjesztő, hogy a lofejéről már ne is beszéljek..
Szerintem nem szép. Oké, jó alakja van, de a feje tényleg szörnyű. Nem tudom mitől, talán a ceruzaegyenes szemöldöktől, de olyan gonosz feje van, hogy távolról sem sorolnám a legszebb modellek közé.
Claudia Lynx viszont gyönyörű.
Női szemmel sztem nagyon szép nő, de... nem tudom. Nekem jobban tetszenek a nála különlegesebb szépségek... vagyis... nekem pl. Anna Kendricks jobban tetszik, mert benne van vmi hihetetlen kifinomult, légies báj-és nekem ez "jön be" egy nőben (mert hetero vagyok :D).
21/l
jhájj ez a Anna Kendricks.... annyira semmilyen hogy ...mind1:S
amugy meg amit belinkeltek róla smink nélkül képet sztem otis nagyon szép csak látszik h a fények és a "beállitás" vmi katasztrofális:S
hát mind1:)..mindenkinek más =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!