Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van nála szebb nő? Van aki...

Van nála szebb nő? Van aki szerint nem szép?

2010. nov. 12. 20:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szépnek szép, de nekem se tetszik annyira.
2010. nov. 12. 21:10
 12/33 anonim ***** válasza:
A foga csúnya.Ő tipikusan az a nő, akit az 'átlagos' kategóriába sorolok.
2010. nov. 12. 21:11
 13/33 anonim ***** válasza:

hát...akárki akármit mond...nekem a szépségideálom...ha mondhatom igy lányként...és nemigen tudok nála szebbet mutatni...nekem nagyon bejön

22L

2010. nov. 12. 21:29
 14/33 anonim ***** válasza:

A szeme szép, de a bőre egy kicsit "műbarna" hatású nem? Főleg mikor mosolyog, szinte világít a fehér foga.

Ő például szerintem nagyon szép: [link]

És aki Dita von Teest hozata példának, vele is egyetértek.

22/L

2010. nov. 12. 21:30
 15/33 anonim ***** válasza:
A gyönyörű Amy Lee.:)
2010. nov. 12. 21:50
 16/33 A kérdező kommentje:

Nincs benne semmi különleges ?:O Teljesen átlagos :O???Pont h teljesen egyedi arca van szerintem. Ami nagyon tetszik benne az a szeme és a foga okés hogy nem szabályos de pont h ez a szexepile :)

hát igen tényleg mindenkinek más az ideálja , dehogy ennyire

:O

mind1 bárki bármit mond én nála szebbet még nemláttam :) és smink nélkül is szép :)

ja és brazil azért ilyen barna, a fogai megmég szép h fehérek :)

19/L

2010. nov. 12. 22:06
 17/33 anonim ***** válasza:
Ja Amy Lee tényleg nagyon szép, a hangja is jó, kár hogy ilyen műgót izéra pazarolja :(
2010. nov. 12. 22:09
 18/33 anonim ***** válasza:
Szép, de ha már a tökéletességnél tartunk, akkor a fogai is lehetnének rendezettebbek és az orra is lehetne fitosabb. Perzse nagyon szép nő, de nem tökéletes.
2010. nov. 12. 22:42
 19/33 anonim ***** válasza:

Sminkkel szép.Nélküle észre se venném az utcán:

[link]

19/L

2010. nov. 12. 23:54
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Persze, az a kép kamu :o :P

Tényleg nagyon szép. Különben nekem mostanában mindig Katy Perry tetszik, hogy milyen szép nagy szeme van, meg úgy minden... :)

Különben régen néztem egy sztárt, hogy alapból nem is olyan szép, csak nagyon csinosan öltözik, meg figyel magára. És az jutott eszembe, hogy ezt akár én is megtehetném. :D Azóta sokkal jobban érzem magam, mindig csak olyan ruhát veszek fel, ami tetszik, és csinosnak érzem benne magamat. :)

14L

2010. nov. 13. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!