2/17 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem.
Mi lenne benne a csúnya? Nem hiszem, hogy csúnya kategória, lehet inkább átlagos. Az orra is teljesen normális a szája is a fejformája, haja is rendben van.
Ettől vannak hidd el, sokkal rosszabb külsejű emberek..
3/17 anonim válasza:
végülis szerintem nem csúnya, a fogai szépek :) de a haja és a sminkje na meg a rúzs na az nem tetszik! valami más hajszínnel tuti jobban nézne ki! :)
4/17 anonim válasza:
A smink nekem sok, de alapból szerintem egyáltalán nem csúnya!
20/L
5/17 anonim válasza:
Szerintem igen is szép,nem tudom mi benne csúnya.
6/17 anonim válasza:
Ő a Liz vagyok csaj az Mtv-ről? Az utolsó képen nem csúnya, olyan, mint a sorozatban!!!
7/17 anonim válasza:
Ha szép és csúnya kategóriák közül kellene választani, akkor szerintem szép. Egyébként inkább átlagos, de szimpatikus arca van.
8/17 anonim válasza:
hát szerintem az arca még szép, de azért mégis átlagos.. bírom a sorozatát, de a stílusa nem annyira teccik
9/17 anonim válasza:
Szerintem szép, csak ez a kócos haj nem áll jól neki.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!