A fogszabályzót 18 éves korban mennyi ideig kell hordani? Nem ciki?
Eléggé elkéstem a fogszabályozással, de 18 évesen nem gáz? Mert találtam egy oldalt:
ahol felnőtt, sőt, idősebb sztároknak is van fogszabályzója. Tehát nem lenne ciki, egy porcelán fogszabályzó? Az a probléma hogy elég hézagosak a fogaim, és ezt szeretném korrigálni, viszont sajna elég picike fogaim vannak és ilyen Hollywoodi mosollyal nem is tudok mosolyogni:( Tehát akkor én mindig csak zárt szájjal mosolyoghatok? :( Ha tudtok valamiben segíteni, vagy tanácsot adni kérlek segítsetek! Nem is merek már sokszor mosolyogni, és ettől a kedvem is nagyon rossz.:( Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Szia!
Én is 18 voltam, amikor feltették a fogszabályzót. Nekem is porcelán volt és nagyon sok ismerősömnek csak hónapok múltán tűnt fel, hogy mi van a számban. :) Az elején kellemetlennek éreztem, de ahogy megszoktam, ugyanolyan természetesen tudtam viselkedni, mint nélküle. A jelenlegi párommal is akkor jöttünk össze, szóval nem hiszem hogy ciki lenne. :P
Nekem fél éve vették le. Az hogy mennyi ideig van fent, attól függ, hogy mikor állnak szépen be a fogaid.
Tudom milyen érzés, én is féltem, hogy mi lesz velem, de semmi extra. Nem leszel ettől kevesebb. És utána meg aztán... :D Én nagyon örülök, hogy anno felvállaltam, mert most bátran vigyorgok, mert szépek a fogaim.
Szóval ne izgulj!
20L
Egyátalán nem ciki. Azt, hogy meddig kell hordanod csak az orvos tudja megmondani, mivel egyéni problémától függ. Nekem volt kamasz koromban, kb.3 évig volt fent, mivel kicsit elhúzódott a dolog különböző okok miatt. Sajnos nem hordtam utána az éjszakai szabályzót, így visszacsúsztak a fogaim (a felső egyeseim között van rés), úgyhogy valószínüleg újra belevágok.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!