Fogszabályzót viselve lehet sminkelni magam? Nem ciki? Erősebb smink?
Van, de fehér, porcelán.
Próbálok úgy beszélni, hogy ne látszódjon, mert sajnos így is látszodik (seperc alatt besárgul).
Azért látszik,mert gondolom kicsit szégyelled,és róbálsz úgy beszélni,hogy ne látszódjon.
Legyél természetes,ne azon rágódj,hogy mennyire látszik,nekem is volt és már a környezetem azt mondta,hogy ne vetessem le mert jól áll és nem takargatom.Én úgyanúgy sminkeltem magamat,mint a fogszabi előtt.
Hát én még nem láttam olyan sminkelt lányt akinek fogszabija lett volna.
A szép, csinos, sminkelt lányok általában mindig tökéletes fogsorúak (fogszabi nélkül persze!). Meg hát ezt látod ugye a médiában is..
Ne rejtegetsd. Sokkal cikibb, mint ha nem zavar, h ottvan. A sminkes érszét nem értem...miért ne sminkelhetnéd magad?Nem akarod, h a fogszabályzó hangsúlyt kapjon? Egy szemhangsúlyos smink totál elvonja a figyelmet a szádról.
Egyébként nincs mit szégyellni azon, hogy teszel a tökéletes fogsorért. Én évek óta szeretnék, de mivel elmúltam 18, már nem támogatja a Tb, így saját zseb...és minimum 100.000 Ft...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!