Fogszabályzót viselve lehet sminkelni magam? Nem ciki? Erősebb smink?
21:35 - írj hozzá még egy nullát...
Nem ciki, bár a tarka rúzsokat és szájfényeket hanyagold szerintem. Egy, hogy akkor kevésbé hangsúlyozod, úgy látom, nem vagytok jó viszonban, szóval takargatod. Meg az sem egy épületes látvány, amikor valakinek rúzsos a foga, de gondolom egy fogszabival még több lehetőség van egy piros mosolyra, az meg tényleg ciki. :D Bár csak tippelek, sosem volt fogszabim. ^^"
A szemedet festheted, bár ha fiatal vagy, akkor nem igazán kéne sehogy. :D Anno gimiben az összes osztálytársam ugyanúgy festette magát, mint előtte.
Először is: nem értem sokan miért szégyellik a fogszabályzót még ezekben az időkben is, hiszen mostanra már kifejezetten divatossá vált! (lásd: színes fogszabik, nagyon trendik manapság!) Egy girbe-gurba csálé mosoly a röhejes sztem a fogszabihoz viszonyítva. (hacsak nem azért nincs fogszabályzója az illetőnek, mert a pénztárca nem engedi...)
És nem hiszem, hogy a bizonyos csinos lányok tökéletes fogsorúnak születtek. Max hamar észbe kaptak, és mire a 16 évet elérték már se híre se hamva a fogszabinak.
Nekem 13 évesen már fogszabályzóm volt, két év múlva pedig már csak az éjjelivel szórakoztam. Azt is csak lelkiismeretből. Azóta sem tolódtak semmit a fogaim.
És egy személyes vélemény: sztem a fehér fogszabályzó rosszabb, mint a színes, mert - ahogy említetted - besárgul, illetve olyan, mintha kaja maradékos lenne a fogad. :S Ajánlott színek: kék, rózsaszín, lila, stb, de a zöld és sárga árnyalatok nem ajánlottak, szintén a kajás mosoly miatt. :D A pirosat sem választanám, mert az meg olyan mintha épp kilépnél egy emberevős zombis horrorfilmből. XD
Sztem nyugodtan sminkelj. :) Szintén azt ajánlom, hogy inkább a szemeidre vidd a hangsúlyt. A csillogó fogszabi eleget hangsúlyoz a szádon / mosolyodon. :)
Remélem tudtam segíteni, hogy jobban érezd magad a fogszabályzóval is! :) És igen, meg kell érte szenvedni, de gondolj a gyönyörű mosolyodra, amit kiérdemelsz ezzel! :)))
16L
Én is fogszabályozós vagyok. Eleinte nem igazán sminkeletem magamat, mert én is úgy éreztem, hogy emiatt jobban kiemelem a fogaim. Pl. erős rúzs még fellépésen (táncolok) sem jöhetett szóba.
Mostanra annyira megszoktam (a fogszabályozót), hogy fel sem tűnt, hogy erősebben is merem magamat sminkelni. Persze nem viszem túlzásba, de sokkal lazábban teszem.
Fényképeken néha még mindig idétlennek találom a ,,fémes" mosolyom, de bízok benne, hogy hamarosan lekerül. :)
Egyébként nincs mit szégyellni rajta. Inkább az a szégyenletes, ha valakink össze-vissza áll és nem tesz érte semmit.
mi köze a fogszabinak a sminkhez?? ma már kb minden második embernek van, nem hogy ciki inkább divatot teremt!!
sminkeld magad nyugodtan, fogszabitól függetlenül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!