Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 27 éves koromra megkopaszodtam...

27 éves koromra megkopaszodtam, és úgy nézek ki mint egy 40 éves. Hogyan lehet ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Némelyik nálam max pár évvel fiatalabb is magázva köszön már, úgy nézek ki mint egy darab szar. Belenézek huszonévesen a tükörbe, és egy kopaszodó, ráncosodó, 40-hez közel álló fickó néz vissza rám. Sosem drogoztam, nem voltam alkoholista...stb

Sajnos nem úgy kezelnek amennyi éves vagyok, hanem amennyinek kinézek. 40-nek nézek ki, tehát úgy élek mint a 40 éves. Huszonévesen úgy kell élnem mint egy negyvenes!

Alapból ronda, baltával faragott arcom volt mindig is. Azért tetszettem lányoknak, ma már nem tetszem egynek sem, a kutyának sem!

Régen a lányok próbálkoztak nálam, most meg ha szaladok utánuk, és minden létező platformon és helyen keresem a társaságukat sem jön össze.

Most mit csináljak? Mintha elraboltak volna 10 évet az életemből? Már öltözködni sem merek úgy, mert egyszerűen idős fejem van nagyon.

Amúgy mindig is idősebbnek néztem ki a koromnál. 16 évesen kinéztem 18-nak, 18 évesen 21 évesnek, 21 évesen 25 évesnek, 25 évesen már 32 évesnek, most pedig elértem a bűvös és varázslatos 40-et, két-három év múlva pedig már az 50-et fogja verdesni a kinézetem.

tegnap 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Na jó álljon meg a menet, ez itt csak egy mártírkodás, mintha te csak a körülmények áldozata lennél!

Milyen az életmódod? Milyen munkát végzel? Edzel, sportos vagy? Mit eszel? Jársz kozmetikushoz, fodrászhoz? Milyen ruhákat hordasz? Hogy tartod karban magad? Használsz fényvédőt? ..

Azért 1 kopasz csávó még nem lesz rögtön 40-es kinézetű. Változtass azokban a dolgokban, amikben tudsz.

tegnap 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Hagyd kopaszon magad szerintem, az sokkal bénább amikor kopaszodik valaki és csak helyenként nincs haj a fején... :(

Lehet sapit is hordani, sokaknak jól áll!

Az öltözködésben én javaslom, hogy próbálj fiatalos stílust felvenni. Sokat ront, ha valaki ilyen papókás ruhákat visel, mondjuk ing+pulcsi, béna táska. A fiatalos stílusban lehet a sportosan elegáns, vagy akár színesebb ruhák is.

Arcra én mindenképp bevezetnék a helyedben egy arcápolási, anti-aging rutint, ennek utána tudsz olvasni a megfelelő oldalakon (okosszépség, skinsmart), ott sok tippet találsz, hogy mit érdemes bevetni a ráncok ellen.

A sport is sokat segít, hogy testileg jó kondiban legyél, vonzó.

Az intelligencia is jó, ha okos, jártas vagy valamiben.

És a legfontosabb: a pozitív hozzáállás, mosolygás, udvariasság, eszesség. Ezek a megnyerő tulajdonságok.

Nekem van egy olyan ismerősöm, aki kopasz is, kicsit testesebb is, de az egyik legjobb ember, akit ismerek. Ha nem lenne barátnője, akkor simán elfogadnám páromnak is szerintem, pedig tényleg nem az esetem.

tegnap 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:

2 folyt

Illetve, ha vannak káros szokásaid, azt mindenképp fejezd be: dohányzás, alkohol, drogok, napozás. Ezek tesznek legrosszabbat a bőrnek!

tegnap 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Hajbeültetés. Gondolom nem olcsó, de pár sztárnál, sportolónál láttam szép eredményeket.
tegnap 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!