Mit lehet csinálni hétköznap Budapesten reggel nyolckor??
Sziasztok!
Tudja vki hogy reggel nyolckor mit lehet hétköznap csinálni Budapesten? Igen, tudom, mondjuk iskolába menni, de az egyik nap nincs sulim (nem szeretném megosztani, hogy miért), viszont a környéken kell lennem a délelőtt folyamán.
Ha van valakinek bármi használható ötlete hogy mit lehet ilyen korán a mammut vagy a westend környékén csinálni, annak köszönöm a segítséget!!
Ui: megnéztem a neten h mik vannak nyitva arrafelé, de egyrészt kb semmit nem találtam ami 10 előtt nyitna, másrészt pedig volt már rá példa, hogy a neten írt nyitvatartási idő nem volt pontos, ezért írtam ide a kérdést, hátha vki okosabb mint én.
Nyugati meki 6-kor nyit! Nagyon szep,csak korulnezni is erdemes,milyen fain lett felujitas utan.
Nyugati dm 8-kor nyit! A decathlon mellett.Probalgass parfumoket,ruzsokat,fogkefeket.
Nyugati spar a skalaban alul 6.39-kor nyit!
A nyugati decathlon 9-kor nyit!
Nagymezo u 37-ben a loter 10-kor nyit. Probalj mi nehany fegyvert. Igsziak vannak. Minden hires fegyver megvan nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!