Lányok nektek milyen gyorsan nő a melletek?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl egy év alatt mennyit nő nektek? Nekem kb 2 éve szinte semmit nem nőtt.jan. 1. 18:25
1/3 Metionin válasza:
A legtöbb lánynak nem egyszerre nő meg és nem folyamatosan. Pár éven át időszakosan nő. Nekem hajdanán nőtt egy pici szúnyogcsípés kb. 1 év alatt, aztán 1-2 év múlva még egy picit nőtt és úgy maradt. De nekem a magasságnövekedésem is korán megállt. Attól függ hány éves vagy, ha 16 alatt, akkor lehet még egy növekedési fázis, 16 után már ritka.
2/3 anonim válasza:
Nekem kb 15 éves korom óta nem nőtt semmit, de olyan 16 éves kor felett a legtöbb nőnek szerintem nem nagyon szokott, maximum ha valaki sokat hízik vagy fogy, meg később terhesség, szoptatás idején változhatnak a mellek, de amúgy nem nagyon.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát az jó akkor nekem az igy is nagyon kicsi mellembol már nem lesz nagyobb
tegnapelőtt 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!