Nők, a melleteket lehet növelni, bármiféle plasztikai beavatkozás nélkül?
Minden szempontból szeretem a barátnőm, csak a melle tul kicsi 😅
És én igazából szeretem a nagy mellű nőket 🤔
18éves, 160cm 45kg, ha hízna, akkor van rá esély, hogy a melle is nőni fog?
A teste többi része rendben van, a segge is szép nagy formás 😅, de a melle nagyon kicsi 😔
A lényeg, hogy van e rá esély, hogy nőni fog neki?
Vagy ez hogyan működik? Ha hízik akkor nagyobb, ha fogy akkor kissebb?
Hízással persze. Láttál már bálnát kis mellekkel?Én sem. Nem más nők méreteiről beszélek,hanem arról,hogy ha egy nő kövér,akkor fehérholló az esély arra,hogy kicsi a melle.
És most ne támadjon le a femináci VI. konyhai eszközök és salátagránátos hadosztálya,mert igenis nemtől független,hogy kövér-e valaki,vagy sem,és annak a salátának nem ismernék az ízét,ha nem lenne a hamburgerben benne.
Tehát igen,nőni fog. Ha pedig gyúr,akkor meg nincsenek. Sok gyúrős nőnek mű.
Lehetőségek, amik közül egyiket sem javaslom:
Terhesség
Fogamzásgátló/hormonok
Hízás
Egyébként ha nem tetszik a csajod, ne legyél vele. Az jön le a kérdésedből, hogy örülsz, hogy van valakid, de ennek semmi köze a csaj személyéhez. Szakíts vele, szívességet teszel neki.
Szeretem, DE...
Ugye tudod hogy minden ami a "de" előtt van, az ki se lett mondva?
Nem szereted, hanem a fejedben él egy ideálkép, amit rá akarsz húzni az első nőneműre aki szembejön veled.
Nem a barátnőd szereted, hanem a lányt akit elképzeltél magadnak. Ha valóban őszinték lennének az érzelmeid, és mint EMBERT szeretnéd, eszedbe se jutna megváltoztatni őt.
Ne töröld ki ezt a profilodat, olvasd vissza 5 év múlva. Érettebb fejjel jót fogsz mosolyogni azon hogy mennyire éretlen voltál, ugyanakkor elfog majd a szomorú nosztalgia, hogy mennyire nem becsülted meg ezt a lányt, és mennyire piti dolog miatt tetted tönkre a kapcsolatotokat (vagy őt?).
8
Egyébként azzal se feltétlenül.
7
Őt nem lehet tönkretenni,csak ha engedi. Az ő választása. Punk tum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!