Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gáz az, hogy így "összementem"...

Gáz az, hogy így "összementem" a húgomhoz képest?

Figyelt kérdés
Én egy 18 éves lány vagyok aki 156 centi magas. Van egy 11 éves húgom, akinél 2024 elején még egy fejjel magasabb voltam, viszont mostanra már tűlnőtt engem. Kínosan is érzem magam amiatt, hogy bár 7 évvel idősebb vagyok, mégis én vagyok a "kislány" mellette. Szerintetek is gáz, hogy így "összementem" hozzá képest?

jan. 1. 08:57
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
21 szavazat
 1/7 anonim válasza:
86%
Nem gáz, tündériek az alacsony lányok is.
jan. 1. 09:07
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
56%
Szerintem nem gàz, de jobb, ha tőlem.tudod, h àtlagon aluli a magassàgod. Ha emiatt màr most komplexusaid vannak...
jan. 1. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
A felfogásod a gáz és az, hogy a biológiai tudásod a béka segge alatt van. Az irigységed is nagyon szégyenletes.
jan. 1. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekeim azért ennyi idős korukra már kinőtték azt a téveszmét, hogy aki idősebb, annak magasabbnak is kell lennie... Oviban még aranyos volt.
jan. 1. 10:27
 5/7 anonim válasza:
51%
Amíg nem ő ver téged addig nem gáz.:)
jan. 1. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg összementél volna, mint az idősek, az gáz lenne, de nem ez történt.

Még az egypetéjű ikrek sem tökéletes másolatai egymásnak, a testvérek meg pláne nem lesznek feltétlen egyforma magasak, de akár még csak hasonlók sem. Egyébként ha te is gyorsan nőttél sokat 10-12 éves korodban és utána megálltál, akkor lehet, hogy a húgod sem lesz égimeszelő, én is pl 10-11 éves korom óta vagyok kemény 152 cm. Persze ez nem biztos, de te nem ettől leszel kevesebb, irigykedéssel meg ne mérgezd magad és a kapcsolatotokat sem. Ebbe bele kell törődnöd. Mellesleg csak mondom nálad is alacsonyabbként, hogy tényleg bejön a pasiknak :) Kb minél colosabbak, annál jobban, pedig sosem akartam kifejezetten magas párt… De ez azóta van így, mióta kibékültem magammal. Egy negatív, magát utáló lány nem vonzó.

tegnapelőtt 05:24
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Az élet minden területén iszonyat nagy előnyökkel rendelkezik egy 150 centis csaj.

Biztos vagyok benne, hogy 18 évesen még ezek a dolgok nem annyira tudatosulnak, de az életben a kinézet mindennek az alapja. A cuki, pici csajoknak mindent lehet. A férfiak imádják a pici nőket, mivel nagyon nőies. Logisztikai szempontból mindig minden kényelmes ha ekkora vagy.

Én a helyedben csak örülnék.

tegnapelőtt 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!