Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kaptam egy pizsamát és 2...

Kaptam egy pizsamát és 2 melegítő nadrágot. A Tescóban voltak vásárolva. Felpróbáltam a ruhákat vásárlás előtt és jó volt a méret. Mosás után úgy összementek, hogy... Hát, jóóó sokat! Te visszavinnéd a ruhákat vagy hagynád a csudába?

Figyelt kérdés

Amúgy örültem azoknak a nadrágoknak, mert tetszett a szabása, anyaga. Így utólag már nem örülök.

Blokkok nincsenek meg, de gondolom, hogy a ClubCardon nyomon lehet követni a vásárlást (bár ez nem biztos).

Azt hiszem, hogy F&F márka, szóval az a Tesco saját márkája.

Mindenesetre itt jelzem mindenkinek, hogy ha a Tescóban ruhát vásároltok, nem biztos, hogy a saját méreteteket kell venni, hanem 1-2 számmal nagyobbat! :(

Ezt eddig nem tudtam, mert nem voltak Tescós ruháim.

Nem voltak magas hőfokon mosva és nem voltak szárítógépben.

2021. okt. 17. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Blokknelkul kimosva szerintem nem. :/
2021. okt. 17. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, így esélytelen.
2021. okt. 18. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem fogják visszavenni.
2021. okt. 19. 12:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Vannak olyan üzletek, ahol blokk nélkül is visszaveszik az ott kapható termékeket. Főleg, ha saját márkás termék.

Néha még a TESCO kaják csomagolásán is láttam azt a szöveget, hogy ha az ember elégedetlen a termékkel, akkor vigye vissza, mert visszaveszik, akkor is, ha már ki van bontva.

Ez nem érvényes a ruhákra?

Egyébként írtam, hogy f&f márka, azt pedig szerintem csak a Tescóban lehet kapni.

Nem olyan egetrengető összegről van szó, csak kíváncsi voltam, hogy szerintetek mi a helyzet.

Szerintem lenne esély arra hogy visszavennék, hiszen nem az én hibámból lett használhatatlan a ruha.

Nyilván nem én nőttem meg pár hét alatt 10 cm-rel, hanem a ruha ment össze annyival. 😉🙂

De nem valószínű, hogy lesz időm ennek az ügyintézésével foglalkozni úgyhogy... így jártam.

Köszi a válaszokat!

2021. okt. 19. 12:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Hátha valakit érdekel rajtam kívül is a téma, leírom, hogy mit tudtam meg.

Felhívtam a Tesco központi telefonszámát és vázoltam a helyzetet.

Akivel beszéltem, arról tájékoztatott, hogy korábban a saját márkás f&f ruházati termékeket visszavásárolták blokk nélkül, de egy ideje már nem, hanem újra blokk szükséges.

Furcsa. Biztosan úgy többen vitték vissza...

2021. okt. 19. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben az sem biztos, hogy blokkal vissza vennèk. Simán mondhatjàk, hogy nem a cimkènek megfelelően mostad, pl 30 fok helyett 90-en. Legalább is abból indulok ki, hogy ha a Deichmann megtehet ilyeneket...Nem egy cipőt vittem vissza, mindig ez volt a magyaràzat, nem megfelelő hasznàlat.
2021. okt. 20. 07:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké.
2021. okt. 20. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!