Kaptam egy pizsamát és 2 melegítő nadrágot. A Tescóban voltak vásárolva. Felpróbáltam a ruhákat vásárlás előtt és jó volt a méret. Mosás után úgy összementek, hogy... Hát, jóóó sokat! Te visszavinnéd a ruhákat vagy hagynád a csudába?
Amúgy örültem azoknak a nadrágoknak, mert tetszett a szabása, anyaga. Így utólag már nem örülök.
Blokkok nincsenek meg, de gondolom, hogy a ClubCardon nyomon lehet követni a vásárlást (bár ez nem biztos).
Azt hiszem, hogy F&F márka, szóval az a Tesco saját márkája.
Mindenesetre itt jelzem mindenkinek, hogy ha a Tescóban ruhát vásároltok, nem biztos, hogy a saját méreteteket kell venni, hanem 1-2 számmal nagyobbat! :(
Ezt eddig nem tudtam, mert nem voltak Tescós ruháim.
Nem voltak magas hőfokon mosva és nem voltak szárítógépben.
Vannak olyan üzletek, ahol blokk nélkül is visszaveszik az ott kapható termékeket. Főleg, ha saját márkás termék.
Néha még a TESCO kaják csomagolásán is láttam azt a szöveget, hogy ha az ember elégedetlen a termékkel, akkor vigye vissza, mert visszaveszik, akkor is, ha már ki van bontva.
Ez nem érvényes a ruhákra?
Egyébként írtam, hogy f&f márka, azt pedig szerintem csak a Tescóban lehet kapni.
Nem olyan egetrengető összegről van szó, csak kíváncsi voltam, hogy szerintetek mi a helyzet.
Szerintem lenne esély arra hogy visszavennék, hiszen nem az én hibámból lett használhatatlan a ruha.
Nyilván nem én nőttem meg pár hét alatt 10 cm-rel, hanem a ruha ment össze annyival. 😉🙂
De nem valószínű, hogy lesz időm ennek az ügyintézésével foglalkozni úgyhogy... így jártam.
Köszi a válaszokat!
Hátha valakit érdekel rajtam kívül is a téma, leírom, hogy mit tudtam meg.
Felhívtam a Tesco központi telefonszámát és vázoltam a helyzetet.
Akivel beszéltem, arról tájékoztatott, hogy korábban a saját márkás f&f ruházati termékeket visszavásárolták blokk nélkül, de egy ideje már nem, hanem újra blokk szükséges.
Furcsa. Biztosan úgy többen vitték vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!