Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a számitógép vadonatújan...

Ha a számitógép vadonatújan nem megfelelö és letelt a 8 munka nap a visszaadásra + 2szer kellett visszavinni a szervizbe hogy megbütyköljék akkor vissza lehet adni teljes számitógépet?

Figyelt kérdés

Hellósztok!

Azzal a problémával fordulok hozzátok a számitógépet vettük 1 hónapja körülbelül. A megérkezésekor a videókártya le volt esve igy a gép nem müködött. Apám visszavitte megcsinálták, de ahogy hazaért összeszereltük és elinditottuk és lás csodát :) nem ment a gép mert hiányzott egy VGA-DVI átalakitó :) hála a szomszédunk egy informatikus igy adott egyet kölcsönbe nah meg a másik a gép ugy zugott hogy az csak nah alapon gépmüködés 52°c volt a biosba 5 perc allat :) a fordulat száma 7800 volt. Hétvégén beszéltünk a vezetővel a gépet vissza kellet vinni :) a hang persze csodaképpen teljesen halk volt ( persze mert egy lepukkant raktárba voltam és vagy -10 fok ha volt ott ) szóval visszavittük de természetesen 4000 Ft volt az ut :) a hangja igy már nem zavart ott a videókártyát kicserélték. De sajnos nekem volt egy pár játékom pl a Dead Island ennek a betöltése volt ugy 10 perc amire beléptem :) a játékrol nem is beszélek :) egy kicsit laggolt az fps em ugy 15 nél volt :) full grafikán minimumon 25 és a fps lagg nem maradt el természetesen :). Ezután hazaérkeztünk és benyomom láss csodát zzzzzzzzzzz mondom na jolvan sajnos megint átt kellet hivni a szomszédunkat mert nem értettük mi ez a zugás :) ezuttal felhivtuk megint öket de a telefon hivásra nem válaszoltak apám 10 percenként hivta öket és 21 szer hivta öket nem vették fel apám hivta öket 14:30 kor én 14:31 kor és láss csodát más telefonszám :) felvették és már annyira ideges voltam, hogy majdnem kiabáltam a teloba :) visszamondtam a gépet :) erre odajött a vezető :) és ajánlotta hogy turbozzuk fel a gépet na de azt nem mondta mennyibe kerülne ugy 16000Ft lett volna.Jövöhéten visszavitük a gépet nos megint csendes volt érdekes :) és most beszereltünk 7000Ft ért egy coolermaster ventilatort jah meg egy proci hütöt meg a procira egy szürke pasztát vagy mit nyomot érdekes még hallkabb let :) azt mondta apám addig nem hozzuk el mig nem megy normálisan a játék de sajna nem megy igy azt mondták crackelt ügye mondom igen probáljam meg megvenni ( pl a gta IV nah ez megint kiadás jah nem mondtam amikor vettük a gépet elsönek csak 211000Ft (win 7 proffesionallal) röl volt szó megjöttek a lapok 300000 Ft :) a hitelröl nem tudtunk szóval király :) nah erre meg mondom okey és mondja a vezető biztos driver hibák frisitsem a drivereket hát megvolt és csoda történt nem ment -.-.-.- már szószerint a fejemet vertem a falba olyan egy ideges voltam mint soha sajnos én gép függő vagyok szeretek játszani :) nah mindegy szóval nem ment leszedtem ugy + ba 20 drivert valamit sikerült elérnem mert a dead island 10 másodperc alatt betöltött jupi :D . Nah ennyi lett volna a gép története még egy plussz a billentyüzetböl kivolt törve egy darab betü 2 darab szám be volt törve söt olyan hajlénykony mint a grand kanyon nem vicc :) szóval az lenne a kérdésem vissza lehetne adni a gépet ha igy elmondom nekik? :) vagy csontig cseréljék ki a gépet és teszteljék az egészet egy ujj gépen és stabil fps em legyen ne ide oda menjem 60 rol le 40 re aztán ugráljon 10-20 között :)

Kérlek irjátok le mit gondoltok erről jah nem azt kérem hogy minek vettél összerakotatt valainek nincs egybe pénze igaz olcsobba fájt volna de kp nincs mindenkinek egybe.

Videó a gépröl milyen forro volt :) : http://www.youtube.com/watch?v=izyCvOO1Udw&feature=youtu.be

2013. dec. 21. 22:28
 1/6 aspikami ***** válasza:
He? Hogy mivan? Elzsibbadt az agyam míg végigolvastam -.-" Előbb írni és fogalmazni tanulj meg! 10 évesen minek neked gép? Ha meg egyben nem tudjátok kifizetni, miért kell 200k-s gép? :) Ami, amit ebből a zagyvalékból kivettem, nemhogy 200-at, 50 et nem ér. Az ilyen balfa..okból tömik tele magukat a kereskedők :D Eladják nektek 3x drágábban és ti még örültök neki, mint majom a farkának, hogy van egy szupi gépetek. Ne haragudj, de ha ilyen hülyék vagyok, komolyan megérdemlitek.
2013. dec. 21. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:

ez forró? ez tök normális érték

most küzdök itt a 100 fokos videokártyámmal és ez neked forró??? no comment

2013. dec. 21. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:

hitelből vettétek, ráadásul ha jól értem üzletben vettétek át...

Szóval a 8 nap alapból nem lenne, mert bolti eladás történt.

Így csak 3 nap CSERE garanciára kötelesek, illetve hardver hiba javítására.

Nos az hogy mit vettetek és mennyiért azt tudtátok, legalább is biztos hogy láttátok a hardver összetevőkről információkat...

Ez egy nagyon drága tanuló pénz, hogy hogyan nem kell gépet venni.

Valószínűleg egy nagyon aránytalan konfig, ami nem hogy 200 -at de még 100 -at se érne.

mutathatnál egy hardver infót, hogy mi van a gépbe...

(A játékok, programok működése nem garancia feltétel, viszont a hang tényleg elviselhetetlen, ez olcsó kontrollálatlan hűtés, célszerű BIOS -ban levenni a fordulat számot, és beállítani, hogy csak akkor emelje ha az indokolt tehát 55-60 fok fölött, és ne maxon pörögjön)

2013. dec. 21. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy az én PC -m 60 ezerért volt, low -on eldöcög a GTA IV, és olyan halk, hogy hallom a merevlemez fejének mozgását.
2013. dec. 21. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kivácsi lennék melyik ez a bolt komolyan.
2013. dec. 21. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 160000-ért vettem egy gépet a PCX-nél de még nem volt olyan játék,ami nem hasított rajta.Bár én szakemberrel válogattattam össze és telepíttettem.
2014. febr. 28. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!