Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem nem jönnek be a...

Csak nekem nem jönnek be a kimondottan telt ajkak?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ahol az alsó és felső ajak is eléggé telt, olyan igazán csókos, mint mondjuk Angelina Jolienak.

Se nőkön nem tetszik, se a pasikon nem tartom vonzónak. Sőt… nekem pasikon inkább taszító. Nem azt mondom, hogy a pengevékony ajak tetszik, hanem valami aranyközépút. Bár a csík vékonyságút is vonzóbbnak látom, mint a nagyon dús ajkakat. Nekem valahogy nem férfias.

Csak azért kérdem, mert minden barátnőm szerint szexi egy pasin. Szerintem nem. Nőkön meg csak szimplán nem tetszik.

tegnap 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Na, akkor mit mondjak én akinek 40+ i olyan vastag még az ajka, hogy megkérdezték töltött-e, mert annyira termeszetes.

A férjemnek is az, csak neki kevésbé feltünő a borosta/szakáll miatt.

Es akkor gondold el a 2 fiamat. Brutál az ajkuk.

Nők ezért fizetnek és még röhejes kacsacsőrűek is.

Nekem nagyon bejön a természetes dús ajak, férfiakon is. Érzéki, szexi.

A töltött szájak taszítanak, nem elegánsak.

Soha nem láttam meg természetes hatásút.

Ehelyett inkább Bullhorn lipliftet csináltátnanak, az is jobb lenne, mint az előreugró kacsacsőr.

tegnap 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Töltött ajkakból én sem láttam még természetest, de mindenki állítja, hogy az övé természetesnek hat.😃
tegnap 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

2.

Ja! Szegény testképzavarosok.

tegnap 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Férfiakon nekem sem annyira jön be. Nőkön szerintem szép, bár nem mindegy a forma sem.
tegnap 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!