Mit gondoltok, ha megláttok ilyen barátokat?
rengeteg lánybarátom magasabb 15-20 centikkel, de vékony és emiatt én még nagyobbnak tűnök. én most 158 centi és 55 kiló vagyok, de sokan úgy ennyi kilók hogy 15-20 centivel magasabbak:(
mit gondoltok mikor egy olyan társaságot láttok, ahol van pl 2 magasabb (170-178 centi) és egy 158 centis lány és a magasak vékonyak, tónusosak, az alacsony pedig annyi kiló, mint a magasabbak, és nem izmos. szóval amikor az alacsony teltebb jóval, mint a magas.
Semmit, azt hogy emberek... :D Mit számít mások mit gondolnak? Akkor nem fogsz barátkozni velük? Ez téged zavar, csak a te fejedben van, nyilván ezért teszel fel ilyen kérdéseket. De SOHA ne foglalkozz azzal, hogy mások mit látnak.
Se szebb, se rondább nem leszel attól, hogy kik állnak melletted és hogy néznek ki. Csak magadnak kell tetszened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!