Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Telt lányok mennyire vagytok...

Telt lányok mennyire vagytok magabiztosak?

Figyelt kérdés
Szerintem vonzó a telt alkat, nekem nagyon bejön

aug. 2. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég változó.

Egyik nap, ha jól sikerül az outfit akkor hihetetlen magabiztosságom van.

Ha nem akkor nem mindig.

De ha fel vagyok puffadva, akkor lehet bármilyen jó a szett, rossz lesz a kedvem-> nincs magabiztosságom

Érdekes téma, sokat lehetne róla beszélni:/

16L

aug. 2. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
18%
Hát beszéljünk :D
aug. 2. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem, mert gusztustalan akárki akármit mond. Lóg ide lóg oda semmi alakom csak egy hordó. Hasam rosszabb, mint annak a nőnek aki már 3x szült.
aug. 4. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenféle bántás nélkül, úgy hogy én is dagadt vagyok, de ha ennyire zavar, miért nem változtatsz rajta? Jöhet akár privátban is a válasz.
aug. 4. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudok fogyni, nem tudom miért. Biztos van valami bajom is, mert pajzsmirigyemmel volt valami de nem vizsgáltak ki, utána depressziós lettem és nem is érdekelt utána. Nem zabálok, fizikai munkát végzek. Egyszerűen nagy a belem és ígyis marad a családba mindenki ilyen.

Aki nálam meg kövérebb azt meg nem hiszen el hogy nem zavarja... Pedig engem husisnak mondanak. De amikor látok egy 160/120 kilós csajt haspóló meg rövidnaci... Nem hiszem el h neki nem dörzsöli a combját, nem hiszem el h tetszik neki ahogy felgyűrödik a tégla, mert nem hurkácskák vannak már ott ... Nekem ezt ne mondja senki

aug. 4. 22:41
 6/6 hungaroboy válasza:
5-ös, a rövidnacis duci elfogadta magát és ezért úgy öltözik, mint bárki más. Ettől még lehet hogy néha zavarja, de a végén azt is tudja hogy el kell fogadnia magát és azzal kell gazdálkodni ami van. Hiába akarsz X vagy Y lenni ha nem lehet, maradsz az, aki eddig is voltál és ezzel kell megbékélni. Ha így nézed, akkor a rövidnacis csajszi teljesen rendben van már, mert elfogadta önmagát és ez adja neki azt az önbizalmat, hogy rövidnaciban is jól érezze magát.
okt. 2. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!