Szóval cipőkre, harisnyakra stb. Írnak férfiak, hogy küldjek még plussz ilyen olyan képet, és több pénzért megvennek akkor... Ez kicsit morbid nem? Ti bele mennétek?
dec. 14. 15:40
1/8 anonim válasza:
Ez egy fétis. Nyilván a Vinted nem erre van, szóval nem erre kéne használni, de ez fétis és sokan itt élik ki magukat...
dec. 14. 16:04
2/8 anonim válasza:
Van ilyen tuti, de nem kell belemenni és kész.
Nem válaszolsz neki. Ha többször írogat le lehet tiltani.
Amúgy pedig biztos talál olyat aki pénzért belemegy ilyenbe. Minden szexuálisan bizarr dologra van kereslet és kínálat is.
dec. 19. 14:34
3/8 anonim válasza:
Kb másfél éve használom a Vintedet, több csini magassarkú cipőt is adtam már el, de soha nem kaptam ilyen üzeneteket. Hála a jó istennek.
dec. 23. 01:48
4/8 anonim válasza:
Én sem mennék bele ebbe, nem is értem….🥲mostanában pedig egyre több olyan eladóba botlani bele, aki több (10)ezerért rakja fel az agyonhasznált fehérneműt, zoknit, magyarul visszaélnek ezzel a helyzettel, pedig megvannak az erre megfelelő fétises oldalak, de gondolom, azokat nem használják annyian, mint a Vintedet, így a fétises emberek meg a Vinteden próbálnak bizniszezni🫤
Tényleg kiégető ez, ha nem akarsz ilyenekbe belefolyni, csak simán eladni egy magassarkú cipőt/sosem használt harisnyát🥲
dec. 25. 14:57
5/8 anonim válasza:
Na de oda csak új terméket lehet feltenni fehérnemű kategóriában?
Hogy hirdeti meg valaki a használt bugyit pl?
dec. 26. 15:06
6/8 anonim válasza:
Én pont azért regisztráltam nemrég a Vintedre hogy az ilyeneknek eladhassam a 200 Ft-os harisnyát jó drágán. Ha már vannak ilyen hülye fétisű pasik akkor azt ki kell használni. Könnyű pénzszerzési lehetőség... :D
jan. 14. 22:17
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez komoly? Erre kíváncsi lennék, megadod a neved? Én ilyet nem tudom mernek e 😅
jan. 17. 05:56
8/8 anonim válasza:
Nem, nem adom meg a nevemet... :D Mit kell ezen merni vagy nem merni? Felteszel egy eladó harisnyát vagy ilyesmit, és ha a sok beteg kérdezi, hogy használt-e, hazudsz, hogy bizony ám, és ki se mostam! Rögtön meg fogják venni. Sok az aberrált ember (sajnos)...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!