Tapasztalat LG S60TR 5.1 soundbar-ral?! Egész konkrétan arra gondolok, hogy sikerült e hozzáadni az LG ThinQ alkalmazáshoz? Kézikönyv szerint lehetséges, nekem sajnos sehogy nem akar összejönni..
Lehetőleg akinek LG-je van, elsősorban Tőlük várok válaszokat, de minden jó tanácsot szívesen olvasok.
Ha bárki tudna segíteni, hálás köszönet érte!
Illetve mégegy kérdés talán picit kapcsolódik ide is..
Disney+ on néztem az Avatar 2. részét, 4k 5.1 eddig tök jó, viszont nekem a hátsó hangsugárzókból is folyamat szól a párbeszéd is!
Nekem még soha nem volt ilyen rendszerem csak sztereó így arra tudok támaszkodni amit neten olvasok. És kb. mindenhol az volt, hogy a párbeszéed csak a center sugárzóból az effektek úgymond meg a frontokból illetve a hátsókból!
Ez esetleg beállítás hiba is lehet vagy ilyenek a streaming-es 5.1ek, hogy szól minden mindenhonnan!? Esetleg valakinek valamilyen tapasztalat? Lehetőleg hangprojektorosok! Egy házimozi erősítő plusz komolyabb hangrendszer nyílván sokkal sokkal jobb, de az más kategória is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!