Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőként mi a tapasztalatotok a...

Nőként mi a tapasztalatotok a bumble alkalmazásról?

Figyelt kérdés
ma 16:08
 1/2 anonim válasza:
84%

Háát…nem működik a legjobban az app. Sokszor nem küld értesítést, ezért ugye másoknak se mindig , alig írnak vissza.

Őszintén nekem az a része nem tetszik, hogy nekünk kell kezdeményezni, de az igen hogy az adatlapot összetettebben ki lehet tölteni mint mondjuk a tinderen.

Egy esélyt megér a dolog de én kb 3 napig bírtam.

ma 16:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem az nem tetszik, hogy lényegesen kevesebb jobbra húzási lehetőség van a tinderhez és badoohoz képest,és előfizetés nélkül teljesen le vagy korlátozva. ( Bár kb. Az összes app erre megy rá)

Az se tetszik,hogy nem lehet beállítani,hogy a lakóhelyem közelében keressen, szóval dobálja a szebbnél szebb pesti férfiakat,de kicsit messzebb lakom, így az is fontos szempont lenne..

Ezenkívül tényleg szép és igényes férfiak vannak ott, talán azért is,mert angol az egész, és egy tanultabb, módosabb ember hamarabb tölti le,mint pl. a társadalom peremén megrekedt.. vagy nem tudom,hogy legyen PC, na mindegy. 😅. Nem akarok senkit megsérteni. De pl. a badooval össze se hasonlítható. Azon aztán tényleg mindneféle ember van..

Illetve a legújabb észrevételem : kifejezetten sok pilótát és fogorvost láttam ott. 😂

Meg amúgy nekem az se tetszik,hogy a nőnek kell írni először. 😛. De ez csak az én kényeskedésem,hogy kezdeményezzen már a férfi valami jó szöveggel.😆

Összességében nekem a tinder a legjobb eddig, és őrületesen sok időt el tudok tölteni azzal,hogy random emberekkel beszélgetek ott. 😛

ma 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!