Mennyi a max amit kiadnátok egy parfümért?
Figyelt kérdés
Van egy árketegória amikor vásároltok vagy a határ a csillagos ég? :Ddec. 11. 01:59
11/16 A kérdező kommentje:
Én most vettem egy új parfümöt 19k árban, először azt mondtam volna hogy okés ez az @r dr csakis azért mert magamnak karácsonyi ajándék, de például ma reggel is magamrafújtam és kb. egy órával ezelőttig érződött rendesen. Ezt nem vettem észre a DM/Rossmannosokon, de érdekel hogy ott melyik parfüm az ami szép nőies illat, illetve sokáig tart.
dec. 11. 21:43
12/16 anonim válasza:
Attól függ mit nyújt.
De nekem olyan 40 ezer/100 ml a lélektani határ, sajna ez egyre magasabb, mert az infláció a parfümöket is elérte...
Nyilván pár órás parfümökből, lemegyek a boltba, 1-2 órára stb. arra a célra egy olcsóbb arab parfüm is jó.
De ha rajtam van 7-8+ órát, akkor azért egy jobb designer illat bőven úgy gondolom belefér. És itt sem mindegy, hogy irodába vagy buliba hordom.
13/16 anonim válasza:
63 euróért vettem a legdrágábbat (ez picike, 30 ml kiszerelés), nagyon-nagyon gondolkoztam rajta, de már egy éve rajta volt a kívánságlistámon. Végül amikor megkaptam az állást, amit szerettem volna, ezzel ünnepeltem meg a sikerem. Biztosan újra fogom venni, és már nem a kis kiszerelést :)
14/16 anonim válasza:
11: azért mert te nem érzed, még érződik. Aki használja, az mindig kevésbé érzi, megszokja. Sőt, sokaknál pont az a baj, hogy úgy használják, hogy ők mindig érezzék, ez a környezetüknek meg nagyon zavaró, mert nagyon erős.
15/16 anonim válasza:
Az nem érdekes, hogy zavarja-e a környezetet vagy sem.
Én örülnék ha sok ember már az alapvető higiéniai szabályokat betartja...
Szerint egy parfüm már csak hab a tortán, nyilván lehetnek zavaró illatok, de nem jellemző.
16/16 anonim válasza:
maximum 25000 ,de a yodeyma másolatok ugyanazok ,mint az eredetiek ,és azok 10ezer alatt vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!