Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi a maximum összeg, amit...

Mennyi a maximum összeg, amit hajlandó vagy fizetni parfümért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 26. 10:23
A kérdező szavazást indított:
5.000 Ft
10.000 Ft
20.000 Ft
30.000 Ft
40.000 Ft
50.000 Ft
60.000 Ft
70.000 Ft
80.000 Ft
80.000 forintnál többe kerülő parfümöt is megvásárolok ha tetszik.
23 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdekelnek a parfümök, ezért nincs felső határ.

Kilenc van otthon, és mivel ezeket váltogatom, évekig kitartanak, mire vennék egy újat, úgyhogy ártól függetlenül nem igazán megterhelő anyagilag.

2023. nov. 27. 06:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Régebben szerettem a parfümöket. Aztán az egyik exem egyáltalán nem érzett semmit az orrával, másik kettő meg a bőröm illatáért volt oda. Így leszoktam róla. Akkoriban "Gucci"-t használtam. Nem volt olyan rossz, de tudtam, hogy az igazi sem lesz. Szóval még nem találtam olyat, ami illene hozzám. Most kaptam egy 40€-s Douglas ajándékutalványt, de szerintem másra költöm, meg amúgy is sokat kellene hozzáadni😅. Egyébként az olcsó parfümök szaga nagyon taszító. Ezen nem érdemes spórolni
2023. nov. 27. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!