Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi a max amit kiadnátok...

Mennyi a max amit kiadnátok egy parfümért?

Figyelt kérdés
Van egy árketegória amikor vásároltok vagy a határ a csillagos ég? :D

ma 01:59
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Egy minőségibb parfümből egy üveg évekig elég. Ha több is van akkor meg még tovább. Ahhoz képest az a 300-400 euro nem sok amit maximum ráköltök.
ma 02:35
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
50%
35k/50ml
ma 03:55
 3/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
25%
Ár-érték arány kérdése. Nem sajnálom a 70 ezret egy Parfums de Marly Herodért, de a Calvin Klein CK Everyone-ért nem adnék 15 ezret, mert nem esik jól.
ma 05:48
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
10 ezer, korábban vettem 30-ért is, de ma már fillérekért meg lehet kapni ugyanazt az illatot, ami nem hamisítvány, hanem más cég ugyanazokból az alapanyagokból kikeveri az illatot és piacra dobja töredékéért.
ma 06:41
 5/9 anonim válasza:
100%
5k HUF
ma 07:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kedvenc parfümöm amit újra vennék ha sokkal drágább lenne akkor is.

Persze azért van egy lélektani határ, 50 ezer a max.

Alap ára 20 ezer körül van, viszont most vettem vinteden 15 ezerét.

ma 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Magamnak 30.000. Ft.

Ajándékba másnak 40.000. Ft

ma 09:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nominálisan eddig 40.000 Ft volt a max. 100 ml-ért. De vettem már 50 milist 38 körül vagy Xerjoff üveges maradékot 32-ért. Ha megtalálnám azt az illatot, amire azt mondom, hogy na ez az, ezt kerestem, ez az igazi, akkor 100 ezer körül is simán kiadnék érte, de egyelőre ilyen még nem volt.
ma 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Eddig a legdrágább parfümöm olyan 16 ezer körül volt, de 20/30-nál nem adnék ki többet. 30, ha mondjuk alkalomra kérem, karácsony, szülinap, stb, de nem fordult még elő. Nem érzem szükségét, hogy ennél többet költsek, én például mindig a DM-ben veszem a parfümjeimet, nekem tökéletesen megfelelnek.
ma 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!