Mennyi a max amit kiadnátok egy parfümért?
Figyelt kérdés
Van egy árketegória amikor vásároltok vagy a határ a csillagos ég? :Dma 01:59
1/9 anonim válasza:
Egy minőségibb parfümből egy üveg évekig elég. Ha több is van akkor meg még tovább. Ahhoz képest az a 300-400 euro nem sok amit maximum ráköltök.
3/9 Gál Gábor 2024 válasza:
Ár-érték arány kérdése. Nem sajnálom a 70 ezret egy Parfums de Marly Herodért, de a Calvin Klein CK Everyone-ért nem adnék 15 ezret, mert nem esik jól.
4/9 anonim válasza:
10 ezer, korábban vettem 30-ért is, de ma már fillérekért meg lehet kapni ugyanazt az illatot, ami nem hamisítvány, hanem más cég ugyanazokból az alapanyagokból kikeveri az illatot és piacra dobja töredékéért.
6/9 anonim válasza:
Van egy kedvenc parfümöm amit újra vennék ha sokkal drágább lenne akkor is.
Persze azért van egy lélektani határ, 50 ezer a max.
Alap ára 20 ezer körül van, viszont most vettem vinteden 15 ezerét.
7/9 anonim válasza:
Magamnak 30.000. Ft.
Ajándékba másnak 40.000. Ft
8/9 anonim válasza:
Nominálisan eddig 40.000 Ft volt a max. 100 ml-ért. De vettem már 50 milist 38 körül vagy Xerjoff üveges maradékot 32-ért. Ha megtalálnám azt az illatot, amire azt mondom, hogy na ez az, ezt kerestem, ez az igazi, akkor 100 ezer körül is simán kiadnék érte, de egyelőre ilyen még nem volt.
9/9 anonim válasza:
Eddig a legdrágább parfümöm olyan 16 ezer körül volt, de 20/30-nál nem adnék ki többet. 30, ha mondjuk alkalomra kérem, karácsony, szülinap, stb, de nem fordult még elő. Nem érzem szükségét, hogy ennél többet költsek, én például mindig a DM-ben veszem a parfümjeimet, nekem tökéletesen megfelelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!