Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan lany itt aki festi...

Van olyan lany itt aki festi a punci szőrét? Ha igen milyenre? Full szőröset festi? Van természetes szőrös lány itt?

Figyelt kérdés

dec. 4. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mondanám, hogy volt már festve. Most pl. természetesen szőrös.
dec. 5. 05:10
 2/11 anonim ***** válasza:
28%

1 küldesz egy fotót amin nem látszik hogy te vagy az de az igen hogy lány :D

bal kezedben legyen bögre,

köszi 😁😁😅

spoiler: a kérdések is krva uncsik de az ál nők is akik valójában melegek.. 99% ban biztos vagyok

dec. 5. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Eszemben sincs képet küldeni,és senkinek,semmit nem akarok bizonyítani. Valaki kérdezett én válaszolta,ez számomra ennyi és egyáltalán nem érdekel ki mit gondol,én is azt gondolok rólad amit akarok.

Ha mondjuk küldenék,akkor mi lenne? Bepróbálkoznál,mint ahogy itt mindenki szokta? Akkor is lepattintanálak,mert nem ezért vagyok itt,szóval mindenkinek jobb,ha kamus,vagy meleg pasinak hiszel.

dec. 5. 09:37
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

igen tudom hogy nem fogsz

nem nem próbálkozom gyakorin

dec. 5. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt akinek már küldtem,egy ilyen eset volt,ennek ellenére nem hitte el,szóval semmi értelme. A partnerem láthatja,mások véleménye meg közömbös
dec. 5. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:

közösség érdekű dolog volt hogy 1szer fény derüljön az igazságra

JUSTICE.. léteznek itt nők

ez most épp neked jutott, de megtagadtad persze.. szóval megyünk tovább várjuk a messiást 😎

vágesz? melleesleg nem a puncidra gondoltam pontosan leírtam milyen fotó, publikus per döntő bizonyíték.

dec. 5. 10:03
 7/11 anonim ***** válasza:

De nincs per,így nincs perdöntő bizonyíték,mint írtam,én senkinek semmit nem akarok bizonyítani.

Csak mint érdekesség.Több képkéregetőnek felajánlottam már,hogy küldje el a face linkjét,és ha tetszik amit látok,akkor esetleg küldök.Szerinted hányan küldték el? Szóval nem kell itt a kamus csajokat keresni,mert a pasik között is van bőven.Még kiderülne,hogy egy vén pervi farokverő van a másik oldalon.

dec. 5. 10:10
 8/11 anonim ***** válasza:

semmi baj

János 😁

dec. 5. 10:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Parszor megfestettem, igaz annak kb 20 eve :D
dec. 6. 19:04
 10/11 anonim ***** válasza:

melyik a legvadítóbb szín?

de nem tudom nekem natúrban jön be a csaj

semmi festéknek. .se festett arc.. se tetovált bőr nem jön be

dec. 6. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!