Ajna2001 kérdése:
Szerintetek ez természetes dolog, és csak nekem fura egy kicsit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves lány vagyok. Mostanában egy harmincas férfi műkörmöshöz járok, mert elég olcsó és elég szépen dolgozik. Van egy nyári akciója, hogy műköröm mellé gyors feltesz egy francia pedikűrt a lábujj körmökre is ajándékba. Ezt eddig kétszer csináltattam meg mert szeretem ha a lábujj körmeim is szépek főleg ingyen. Azt nem tudom hova tenni, hogy ilyenkor átülök a nagy kényelmes pedikűrös székbe amiben a lábujj körmözést csinálja, és mindkét alkalommal ő vette le a lábamról a cipőt és a zoknit. Nem volt rossz vagy kellemetlen, csak meglepett. Szerintetek ez "normális" dolog és csak én gondolom túl? Nem szeretnék rosszat gondolni róla mert közel van és olcsó is, de ezt nem tudom eldönteni.aug. 7. 08:24
1/6 anonim válasza:
Ha a vendégnek nincs annyi esze, hogy levegye, akkor valahogy meg kell oldani.
2/6 anonim válasza:
Normális. Egyébként is a lábaddal babrál, neki ez nyilván természetes.
3/6 anonim válasza:
Én ha beülök, leveszem, nem várok a csodára percekig.
Eleve a lábtartó részre fel sem tenném a cipőmet.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni a szituációt.
Te mit csinálsz, miután beülsz? Hátradőlsz,ég vársz?
Nem kommunikáltok? Abban a pillanatban nyúl a lábadhoz?
Az lehet, hogy ő ilyen, de ha téged zavar, akkor vetted volna az elejét a második alkalommal, hogy azonnal elkezded te levenni.
De lehet más a háttérben. Nem tudhatjuk, nem ismerjük.
Miért nem mersz vele kommunikálni?
Nekem is furcsa lenne,
5/6 anonim válasza:
Először arra gondoltam hogy friss a lakk, és azért nem tudod levenni a cipőt.
Aztán eszembe jutott, hogy körmös vagy 15 éve nem használ lakkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!