Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok több kiló mint...

Miért vagyok több kiló mint amit az emberek látnak?

Figyelt kérdés
Mindenki 45-50nek néz miközben 60 vagyok 173 centihez. Nem mondanám magam soványnak se kövérnek. Inkább a sovány és a “normális” között van. (Igazából nincs olyan hogy normális mert mindenki a maga módján szép és “normális”) Meg többen is amikor megtudták mennyi vagyok mind azt mondta hogy 45, 48 és társainak nézett. Nehéz csontozatú vagyok és könnyen izmosodom.

nov. 16. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg is válaszoltad a kérdésedet. "Nehéz csontozatú vagyok és könnyen izmosodom", az emberek többségének nem ilyen a testalkata, szóval szerencsés vagy. Mert ettől vagy nehezebb, nem pedig a zsírtól. Egyébként pedig a 173 centihez nem épp a legjobb a 45-50 kiló, az már elég pálcikaember kategória.
nov. 16. 09:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz.

Térfogat.

Csontozat, izomzat, zsír.

1kg izomzat VS 1kg zsír súlyban ugyanannyi, ám térfogatban a zsír sokkal nagyobb.

Momdom az én példámat.

Alap homokóra alkat, lapos has, 52kg.

Alig 1 év alatt a plusz sport miatt ez a súly 63-64kg-ra nőtt.

Ruhában az alkatom semmit nem változott.

Meztelen viszont látszik, hogy pl hasizom, lábizom stb formásabb lett.

A dokim több mérlegre is ráállított, mert nem hitte el, hogy több, mint 10 kg-mal nehezebb vagyok, mert nem látszik.

Semmi más nem történt, a bőr alatt az izom és zsír aránya változott.

Ezért is mondjuk: ne a mérleget nézze az, aki alkatát igyekszik átformálni.

nov. 16. 19:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyomtam a zöld pipát, köszii❤️
nov. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!