Miért nézik le az ilyen (hozzám hasonló) lányokat?
Eléggé alacsony vagyok, 158 cm, a súlyom normális, igaz a lábaim picit vastagok, és a fenekem se olyan,mint a magazinokban a lányoké.
Szóval, mostanság annyira rossz sétálni egyet a városban, mert mindig szembejön egy magas, irtó vékony lány, és tök lenézően néz rám. Olyan kellemetlen az egész.
Múltkor is állok a pénztár előtt, hallom, hogy hátul röhög két lány, hogy milyen törpe és dagadt vagyok...
Ne foglalkozz velük!
Ők sem tökéletesek, ahogy én sem te sem és senki sem!
Az Isten így teremtett el kell fogadni! :)
Szerintem csak egyszeűen paranoiás vagy.
Nem vagy elégedett magaddal és ezért azt gondolod másnak is negatív a véleménye rólad
Engem is lenéznek, megbámulnak, mutogatnak rám, nevetnek rajtam, de én már eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel. (ismerős lehetek innen, duci, pikkelysömörös lány)
Lehet, hogy a külsőm nem "tökéletes", de belül sokkal szebb vagyok az ilyen embereknél.
Egy tipp: ha ilyet tesz valaki kezd el bámulni, nekem bejön, elszégyellik magukat.
21/L
Szia!
Ne foglalkozz velük, az ilyen emberek így élik ki a komplexusaikat.
Én 153cm vagyok 53 kg.soha nem hátráltatott semmiben., én így érzem jól magam:)
Tedd te is ezt:)
Ahogy az előttem lévők írták, ne foglalkozz velük még csak véletlenül se. Üresfejű, divat liba mindegyik. Azt elfelejtik, hogy a szépség relatív és múlandó dolog.
Nekem is volt egy osztálytársam aki anno lenézett mindenkit, mert ő aztán a legszebb a világon. Nem akarom bántani, tényleg, de így 15 év elteltével 2 gyerekkel, hát az átlagnál is csúnyább lett. Na ugye.
ma 11:06
Senki se fikázta a magas lányokat, nem tudom, hol látsz te ilyet... Remélem, nem kötekedni akarsz, mert az ilyen benyögésekből szoktak kikerekedni a legnagyobb viták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!