Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy ronda fejjel?

Mit lehet tenni egy ronda fejjel?

Figyelt kérdés
Már úgy próbáltam mindent, kipróbáltam pár fajta frizurát, foglalkozom a bőrőmmel de így is nagyon ijesztő fejem van mit lehetne még kipróbálni?
okt. 25. 16:20
1 2
 11/18 anonim válasza:

Nekem az sem segített, hogy sportoltam és jó testem, testalkatom volt.

Nekem átlagos a fejem, így sem kellettem a pasiknak. Csinálhattam én bármit. Szemöldök, hajfestés, frizura, öltözködés, smink, totál mindegy volt. Nem értem el azt a szintet, ami nekik kell. Ők a szebb almáért hajolnak le.

Sokan vagyunk, így egyébként.

De persze ne add fel, legyél ápolt, az fontos. Tegyél meg minden tőled telhetőt. Lelkileg is. Edzz is, az is fontos, és egyél egészségesen.

És ezeket elsősorban magadért tedd meg.

nov. 4. 08:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Én rondának érzem magam mégis kellettem sok pasinak
nov. 4. 08:30
 13/18 anonim válasza:
Akkor te rohadt szerencsés vagy.
nov. 4. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:
#12 de igazából nwmtom hogy az vagyok e
nov. 4. 08:38
 15/18 anonim válasza:
Mármint mi? Ronda?
nov. 4. 08:40
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 igen ronda csak nem tudom hogy az vagyok e suliban néhány gyerek csak úgy random benyögte hogy de csúnya vagyok ezt leszámítva nem tudom hogy az vagyok e és hogy mennyire igaz
nov. 4. 08:53
 17/18 anonim válasza:

Küldj képet, ha gondolod, én megmondom őszintén. Nő vagyok.

Pont most volt egy ilyen egyébként nálam is, csak én küldtem képet, mert nem hitték el, hogy nincs senki, akinek eddig kellettem volna.

nov. 4. 09:00
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 küldöm privatba
nov. 4. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!