Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy ronda fejjel?

Mit lehet tenni egy ronda fejjel?

Figyelt kérdés
Már úgy próbáltam mindent, kipróbáltam pár fajta frizurát, foglalkozom a bőrőmmel de így is nagyon ijesztő fejem van mit lehetne még kipróbálni?
okt. 25. 16:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A frizura rengeteget tud pedig számítani. A jó szemöldökforma és -szín is. Ezenkívül nőknek: smink, pasiknak: arcszőrzet. Ezekkel lehet kísérletezgetni.
okt. 25. 16:55
 2/18 A kérdező kommentje:

Tényleg a szemöldök eszembe se jutott

Pontosan hogyan kell szedni vagy mit szoktak vele?

okt. 25. 17:05
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rutintalan vagy benne, akkor ne magadnak próbáld átalakítani, hanem legalább először menj el egy jó kozmetikushoz. Mondd el neki, hogy mire van szükséged (utálom azt a kifejezést hogy szemöldök styling, de tulajdonképpen erről van szó), adjon tanácsot, mutasson lehetőségeket.
okt. 25. 17:43
 4/18 A kérdező kommentje:
Mit kell kérni ilyenkor? Szemöldök szedés vagy ritkítás a neve?
okt. 25. 23:07
 5/18 anonim ***** válasza:
Hát ezt így látatlanban semmiképpen sem javaslom, hogy így fogalmazd 😀 Szemöldökszedés és stílustanácsadás. Ha utóbbi kifejezéstől megijedne a kozmetikus, akkor kifejted neki, hogy csak azt akarod tudni, mi áll jól.
okt. 26. 00:12
 6/18 anonim ***** válasza:
Az én fejem is az nyugi
okt. 26. 13:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel elég àtlag alatti pasi vagyok. Jó mondjuk nekem a testtel is van gond.
okt. 26. 19:25
 8/18 A kérdező kommentje:
Nekem a testtel már nincs, edzek, normálisan kajálok csak a fej :D
okt. 26. 19:51
 9/18 anonim ***** válasza:

milyen alkatról fogytál le?

Mi volt a sikered titka?

okt. 27. 07:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát kicsit kövér voltam 100kg körül, először csak odafigyeltem hogy kevesebbet egyek tobbet mozogjak utána eg kalória számláló appba írtam mindent amit ettem hogy normálisan nyomon tudjam követni és eljártam súlyzós edzést végezni néha egy kevés kardióval
okt. 27. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!