Ha zsemlében akarom tálalni a levest, akkor miért kell fejjel lefelé a sütőbe tenni?
Figyelt kérdés
Édesanyám levágta a zsemle fedelét, kikaparta a belét és a talpával felfelé tette a kikapart kockakkal együtt a sütőbe. Amikor megpirult, bele a levest és mindjárt tálalta.
Édesanyám már meghalt, és nem tudom tőle megkérdezni, hogy miért igy tette.
#leves #piritott zsemlében
2022. febr. 19. 17:08
1/5 anonim válasza:
Mert így jobban megszárad a belső felülete, nem ázik át olyan hamar a levestől
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. febr. 19. 17:36
3/5 anonim válasza:
Szivesen és sok sikert! Meg arra azért figyelj - mert ha jól értem, ez lesz az első ilyen próbálkozásod, hogy csak közvetlen evés előtt tedd bele a levest, mert idővel így is elázik, csak lassabban.
4/5 anonim válasza:
Azért gondolj csak vissza, hogy nem kente-e be a belsejét olajjal vagy felvert tojással?
5/5 anonim válasza:
Ha biztos akarsz lenni abban, hogy ne ázzon át, akkor egy nagyon kicsit felvert tojásfehérjével kend ki a belsejét és úgy tedd be a sütőbe egy kicsit szárítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!