Fejjel lefelé játsza le a filmet a windows media player, k-lite codec packkel is, sokmindent kipróbáltunk már, mit lehet még tenni?
Egy másik gépen a film tökéletes.
Leszedtem a codecet, újra tettem a k-lite codec packot, amit sok hasonló kérdésnél ajánlottak, újraindítottam a gépet, semmi. :(
Nem csak a media plaxer tudja produkálni az említett problémát! MKV formátum ugye?
Elvileg azzal vannak ilyen bajok. Telepítsd fel a CCCP Combined Community Codec Pack-ot. Azzal feltelepül a jól ismert 1-2-3 media player és élvezd a filmet!! Sok szerencsét!
Az ffdshow, amit a K-Lite megacodec pack is használ az óra melletti ikonsorban jelenik meg a tálcán. Erre jobb egérgombbal kattintva kiad több opciót, alul ról indulva találsz egy ilyet: "flip". Ezt kiválasztva visszafordítja a képet.
Ha ez gyakran előfordul, távoltsd el és rakd újra, vagy cseréld le a codec packet. Ez a jelentett hiba a K-Lite-nél előfordulhat.
Én VLC-t és BSPlayert használok rég óta. Mindkét lejátszó magának rakja fel a szükséges codeceket, nem használok codec packet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!