Miert fagy le a media playerem?
Figyelt kérdés
windows media playert vagy vlc playert hasznalok.nem reg letoltottem egy codec-et es azota mindig lefagy, sot el sem tudom inditani. milyen codec-et toltsek le hogy ne fagyjon le?2013. jan. 19. 16:50
1/9 anonim válasza:
először is: semmilyet! csak azt amire szükséged lesz, ha esetleg nem tudsz lejátszani valamit
2/9 A kérdező kommentje:
de igy meg nemelyik filmen nem megy a hang..
2013. jan. 19. 16:54
3/9 A kérdező kommentje:
es ural a film.
2013. jan. 19. 16:58
4/9 A kérdező kommentje:
es el sem indul a film.
2013. jan. 19. 17:01
5/9 anonim válasza:
Törölj le minden lejátszót és codek csomagot a gépedről utána meg tegyél fel egy KMPlayert és minden fog flottul menni csak társítanod kell a programot a hang és videófájlokhoz amikor befejezed a telepítést egyébként is feldob egy ablakot ahol kiválasztod a user define settingset és bepipálod mihez szeretnéd használni ezután mindent vinni fog ha valamit nem visz akkor az a fájl hibája!
6/9 A kérdező kommentje:
letoroltem mindent es letoltottem a kmplayert es ugyanugy van.. sem a dvd nem indul sem azok a filmek amik a gepben vannak.
2013. jan. 19. 21:42
7/9 anonim válasza:
ha kell megcsinálom teamviewer-en, de itt kommentekben nem fogok szenvedni vele :D
8/9 A kérdező kommentje:
ok
2013. jan. 19. 23:15
9/9 A kérdező kommentje:
valamilyen program zavarhat.mert egyszer lejatsza egyszer meg nem es lefagy. nem tudom mennyire fog zavarni hogy szlovak a windows
2013. jan. 19. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!