Kit tartotok a legszebb nőnek?
Figyelt kérdés
KI a legszebb nő számotokra??Lehet szinésznő,énekesnő,modell mindegy csak a nevére lennék kiváncsi.2009. jan. 7. 21:06
31/41 anonim válasza:
Jessica Biel, Angelina Jolie
szerintem ők. annyira különleges arcuk van:)
32/41 anonim válasza:
Meg vagyok lepődve, hogy Kate Beckinsale neve nem hangzott még el. Szerintem a színészek között ő viszi a pálmát.
33/41 anonim válasza:
Szerintem C. Zeta Jones olyan gyönyörű és nőies. Ráadásul természetes szépség.
34/41 anonim válasza:
Völgyesi Gabi a Unique-ból! Jó alakja van, szép sudár, csinos, az arca szabályos, a fogai gyöngyfehérek, a szeme hatalmas és gyönyörű zöld... és még okos is, mellette pedig gyönyörűen énekel.
35/41 anonim válasza:
Magam tartom a legszebbnek:D Kate Beckinsale a legszimpatikusabb!!!de nem cserelnek vele se:)
36/41 anonim válasza:
Aishwarya Rai,Kate Beckinsale tényleg rendben van:)
37/41 anonim válasza:
TOP7:
Eva Mendes
Monica Bellucci
Catherine Zeta-Jones
Jessica Alba
Eva Longoria
Alicia Keys
Jessica Simpson
Hirtelen ennyi(28 éves hetero nő vagyok) :)))
38/41 anonim válasza:
Salma Hayek! Imádom a hatalmas, barna szemeit! És őrjítő alakja van! Rajta kívül Monica Belucci, Catherine Z. Jones, Angelina Jolie (természetesen), Rihanna (a rövid haja nagyon dögös), magyarok közül Bódi Szilvi (természetesen), Dundika és Balogh Edina (bár most a póthaja borzalmas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!