Kit tartotok a legszebb nőnek?
Figyelt kérdés
KI a legszebb nő számotokra??Lehet szinésznő,énekesnő,modell mindegy csak a nevére lennék kiváncsi.2009. jan. 7. 21:06
1/41 anonim válasza:
Szeintem Rihanna nagyonszép,amúgymeg elég sok szép nő van.Hiddel a legtöbben Angelina Jolie-t fogják írni,bár sztem ő semmi extra.nagy a szája..naés?:D
3/41 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik jennifer aniston, a szeme, a törékenysége. jó alakja van.
4/41 anonim válasza:
Rihanna tenyleg nagyon szep. Annyira noies, hogy meg a rovig haj is szuperul all neki xD
5/41 anonim válasza:
én Britney Spearst tartom a legszebbnek.ő akkor is szép ha semmi smink nincs rajta,és nincs kiretusálva.
7/41 anonim válasza:
hááát, ööö van egy pár:
Xtina - Christina Aguilera :)
Angelina Jolie is szép - NEM a szája miatt :)
Rihhana is - de mostmár nagyon vad lett, szerintem nem valami jó a rövid haj, hosszúval sokkal szebb volt, olyan"jókislány" :)
hirtelen ennyi jutott eszembe :)
8/41 anonim válasza:
Monica Belluci
Julianna Moore
Penelopé Cruz
Nicole Kidman
Kelly Brook
Szerintem magyar nők közül:
Fresh Wiki
Oszter Alexandra
Ördög Nóra
Balogh Edina
Görög Zita
most hirtelen ennyi jutott eszembe !
9/41 anonim válasza:
10/41 anonim válasza:
Szerintem Shannon Doherty, és Angelina Jolie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!