Kit tartotok a legnagyobb/legszebb női hangnak?
Figyelt kérdés
külföldi és magyar énekesnőket is nézve. én Whitney Houstont és Cserháti Zsuzsát tartom olyan énekesnőnek, aki egy szál mikrofonnal, kíséret nélkül is "leénekli a csillagokat". szerintem fantasztikus, egyedülálló a hangjuk.2009. nov. 15. 19:42
1/12 anonim válasza:
nem énekel, de Anna Farisnek nagyon fa-szállító hangja van.
2/12 anonim válasza:
Tanita Tikaramnak szép mély hangja van.
Magyarokat nem nagyon ismerek. Talán az a rekedtes hangú csajszi... Oláh valakicsoda.
5/12 anonim válasza:
A nevét sajnos nem tudom, de a Nightwish régi énekesnője hangja nagyon tetszik!
6/12 anonim válasza:
a Nightwishes Tarja Turunen volt, most operaénekes, szerintem is szép hangja van
7/12 anonim válasza:
nagyon képzett hangja van Ofra Hazának. illetve csak volt sajnos, mert néhány éve influenzában meghalt, úgy tudom, 36 éves volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!