Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik lány tetszik és miért?...

Melyik lány tetszik és miért? Mi fogott meg benne, mi a véleményed róluk és mi nem teszik a másik kettőben?

Figyelt kérdés
[link] itt a kép, légyszíves mondjátok el mi a véleményetek róluk stb...a képen én és a barátnőim vagyunk, ők is tudnak róla, és kíváncsiak vagyunk h kinek mi jó és min kéne változtatni és elfogulatlan véleményeket szeretnénk:)köszi előre is=)
2010. nov. 3. 22:00
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Én is elforgattam a képet [még mikor csak az 1. oldalat olvastam el], és kezdtem is el feltölteni, hogy mindenki meglássa, hogy a kalapos csak fejjel lefelé tűnik olyan szépnek :D , de úgylátszik megelőztek :P

A szőke a legszebb.

Kérdező: Te melyik vagy? És hány évesek vagytok?

2010. nov. 6. 11:52
 42/47 A kérdező kommentje:
a szőke 16 a másik kettő 17
2010. nov. 7. 18:35
 43/47 anonim ***** válasza:

Hogy a szőke nem önbizalomhiányos, az 100%: [link]

ezt a blogot ő írja [legalábbis szerintem...mert ő minden képen rajta van] :D

2010. nov. 14. 12:17
 44/47 A kérdező kommentje:
Igen, ez tényleg az ő blogja...de ezt te honnan tudod?:O Ismered is, vagy csak a blogját olvasod??
2010. nov. 15. 15:52
 45/47 anonim ***** válasza:

Szőke: Szerintem teljesen rendben vagy. Én még használnék valami erősebb fekete szempillaspirált a helyedben és akkor nagyon csinos lennél. :)

Középső: Csúnya a rúzsod színe és nekem a hajad színe sem tetszik, szerintem neked valami csokoládébarna állna jól.

Legmagasabb: Én a helyedbeen biztosan vágatnék egy rendes frufrus frizurát (a hajad hossza maradjon meg, mert nagyon szép:)). Aztán egy kis alapozó, szempillaspirál és tökjól néznél ki. :)

15/L

2010. nov. 15. 16:19
 46/47 anonim ***** válasza:
Amúgy a kalapos tényleg csak ejjel lefelé tűnik szépnek. Ha megfordítod, akkor szerintem az arca nem szép... Az orra is nagy és olyan furcsa az egész csaj. Szóval nem szép. Még azt se mondanám rá, hogy elmegy. Ízlések és pofonok. :)
2010. nov. 15. 16:22
 47/47 A kérdező kommentje:
Nyugodtan ki lehet mondani ha csúnyának gondolod;)ő se tartja magát szépnek
2010. nov. 15. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!