Melyik lány tetszik és miért? Mi fogott meg benne, mi a véleményed róluk és mi nem teszik a másik kettőben?
Én is elforgattam a képet [még mikor csak az 1. oldalat olvastam el], és kezdtem is el feltölteni, hogy mindenki meglássa, hogy a kalapos csak fejjel lefelé tűnik olyan szépnek :D , de úgylátszik megelőztek :P
A szőke a legszebb.
Kérdező: Te melyik vagy? És hány évesek vagytok?
Hogy a szőke nem önbizalomhiányos, az 100%: [link]
ezt a blogot ő írja [legalábbis szerintem...mert ő minden képen rajta van] :D
Szőke: Szerintem teljesen rendben vagy. Én még használnék valami erősebb fekete szempillaspirált a helyedben és akkor nagyon csinos lennél. :)
Középső: Csúnya a rúzsod színe és nekem a hajad színe sem tetszik, szerintem neked valami csokoládébarna állna jól.
Legmagasabb: Én a helyedbeen biztosan vágatnék egy rendes frufrus frizurát (a hajad hossza maradjon meg, mert nagyon szép:)). Aztán egy kis alapozó, szempillaspirál és tökjól néznél ki. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!