Melyik lány tetszik és miért? Mi fogott meg benne, mi a véleményed róluk és mi nem teszik a másik kettőben?
kalaposnak sztem túl erős az a rúzs, meg ez a kép alapján úgy veszem ki, hogy kicsit mintha nagyképű is lenne amit én speciel nem csípek :) haja tetszik, kalap-fülbevaló nem igazán, de akinek ilyen a stílusa annak biztos bejön
jobb oldali vmit alkosson a hajával, vmi kis alapsmink, a ruhából nem sokat venni ki itt, arról nem tudok nyilatkozni
a szőke arca így ránézésre teljesen rendben van, aranyos és remélem az csak a fotó perspektívája miatt van, hogy 2x akkorának látszik :)
a kalapos is önbizalomhiányban szenved? oké, elhiszem, hogy nem nagyképű, csak egy "megérzés" volt, de ilyen sminkeléssel, öltözködéssel azt nem akarom elhinni hogy félénk és nincs önbizalma :D
másik barnánál elhiszem, látszik is rajta.. mint írtam, menjen fodrászhoz, találjon ki magának esetleg barátok segítségével valami hajat vagy kérjen tanácsot a fodrásztól, mert ez a lelapult "úgy van ahogy nőtt" haj nem az igazi.. kicsit olyan is mintha zsíros lenne.. öltözködjön divatosabban, ami alatt nem azt értem hogy plázapics@hoz akarjon hasonlítani és a bőrhibákat takarja el sminkkel, máris lesz egy kis önbizalma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!