Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik lány tetszik és miért?...

Melyik lány tetszik és miért? Mi fogott meg benne, mi a véleményed róluk és mi nem teszik a másik kettőben?

Figyelt kérdés
[link] itt a kép, légyszíves mondjátok el mi a véleményetek róluk stb...a képen én és a barátnőim vagyunk, ők is tudnak róla, és kíváncsiak vagyunk h kinek mi jó és min kéne változtatni és elfogulatlan véleményeket szeretnénk:)köszi előre is=)
2010. nov. 3. 22:00
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
középső.
2010. nov. 3. 22:15
 12/47 A kérdező kommentje:
ment egy privi:) köszönöm eddig mindenkinek a válaszokat, főleg azoknak, akik tényleg részletesebben írtak:)
2010. nov. 3. 22:16
 13/47 anonim ***** válasza:
elforgatni painttel is ellehet vagy Windows kép -és fax megjelenítőben is akár:) am a középső és gondolom te vagy az :DDD
2010. nov. 3. 22:19
 14/47 A kérdező kommentje:
Jó most már így marad:D amúgy miből gondolod?:Oha a privi miatt, akár megadhattam barátnőm msn címét is:D
2010. nov. 3. 22:33
 15/47 anonim ***** válasza:
Engem a középső fogott meg a legjobban, nem tudom meg mondani, miért. Talán mert egyszerűen szép. :) A bal szélső (elforgatva a képet, rendes állásba :D) se csúnya, szimpatikus nekem. :)
2010. nov. 3. 22:44
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

kalaposnak sztem túl erős az a rúzs, meg ez a kép alapján úgy veszem ki, hogy kicsit mintha nagyképű is lenne amit én speciel nem csípek :) haja tetszik, kalap-fülbevaló nem igazán, de akinek ilyen a stílusa annak biztos bejön

jobb oldali vmit alkosson a hajával, vmi kis alapsmink, a ruhából nem sokat venni ki itt, arról nem tudok nyilatkozni

a szőke arca így ránézésre teljesen rendben van, aranyos és remélem az csak a fotó perspektívája miatt van, hogy 2x akkorának látszik :)

2010. nov. 3. 22:48
 17/47 A kérdező kommentje:
Egyikünk sem nagyképű, sőt mindhárman önbizalomhiányban szenvedünk, főleg a két barna=/
2010. nov. 3. 22:57
 18/47 A kérdező kommentje:
amúgy a foton minden valósághű, a méretarányok is..és mint a piros szemből és a fejjel lefelé állítottságból látszik semmi photoshop sincs rajta:D
2010. nov. 3. 23:00
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

a kalapos is önbizalomhiányban szenved? oké, elhiszem, hogy nem nagyképű, csak egy "megérzés" volt, de ilyen sminkeléssel, öltözködéssel azt nem akarom elhinni hogy félénk és nincs önbizalma :D

másik barnánál elhiszem, látszik is rajta.. mint írtam, menjen fodrászhoz, találjon ki magának esetleg barátok segítségével valami hajat vagy kérjen tanácsot a fodrásztól, mert ez a lelapult "úgy van ahogy nőtt" haj nem az igazi.. kicsit olyan is mintha zsíros lenne.. öltözködjön divatosabban, ami alatt nem azt értem hogy plázapics@hoz akarjon hasonlítani és a bőrhibákat takarja el sminkkel, máris lesz egy kis önbizalma :)

2010. nov. 3. 23:17
 20/47 anonim ***** válasza:
valósághű, oké, de a kamera szöge miatt is lehet érzéki csalódás, na meg lehet hogy a kalapos a pöttömke és nem a szőke a nagyobb darab :) nem tudom erről a képről, lehet semmi baj nincs vele, csak találgatok :D
2010. nov. 3. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!