Melyik lány tetszik és miért? Mi fogott meg benne, mi a véleményed róluk és mi nem teszik a másik kettőben?
Figyelt kérdés
[link] itt a kép, légyszíves mondjátok el mi a véleményetek róluk stb...a képen én és a barátnőim vagyunk, ők is tudnak róla, és kíváncsiak vagyunk h kinek mi jó és min kéne változtatni és elfogulatlan véleményeket szeretnénk:)köszi előre is=)2010. nov. 3. 22:00
31/47 anonim válasza:
A szőke lány nagyon szép.
A kalaposnak tetszik a stílusa.
A barna lánynak meg előnyösebb lenne egy tépett haj és egy kis smink, + színesebb ruhák.
19/L
32/47 anonim válasza:
33/47 anonim válasza:
Mekkora vicc... Fejjel-lefelé tényleg a kalapos csajszi tűnik a legszebbnek, elforgatva viszont a szőke a legszebb. Azért látszik nagyobbnak, mert ő fényképez, ő van legközelebb a géphez
34/47 anonim válasza:
Utolsó. Ugye ? :) Csak úgy kíváncsiságból forgattam el, de nem hiába raktam ide :).
35/47 anonim válasza:
te vagy a kalap nélküli barna igaz?
36/47 anonim válasza:
Így már tényleg szebb a szőke is, de a kalapos nekem akkor is jobban tetszik, mert valahogy olyan huncut tekintete van ;)
38/47 anonim válasza:
A barna hajú lánynak tényleg kéne egy másik frizura, hogy ne lapuljon le és talán egy kis smink(alapozó,szájfény,esetleg szemceruza). Szóval éppen csak. A szőke hajú lánnyal szerintem nincs semmi gond, helyesnek tűnik. A kalapos lány is aranyos bár nekem nem igazán jön be ez a stílus és azrcát se látni teljesen. Szóval rendben vagytok. Esetleg a barna lánynak kicsit más ruházatot képzelnék el. Nem tudom valamit ami kicsit csajosabb mondjuk nemtom milyen a stílusa szóval ez csak az én véleményem.
39/47 A kérdező kommentje:
igen a szőke lány fényképezett, de ugyanolyan távolságban álltunk...nem állt semmivel sem közelebb mint a másik kettő
2010. nov. 4. 15:41
40/47 anonim válasza:
igen, és nem is tűnik nagyobbnak a feje, a barnához képest. a kalaposé furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!