Melyik lány tetszik és miért? Mi fogott meg benne, mi a véleményed róluk és mi nem teszik a másik kettőben?
Figyelt kérdés
[link] itt a kép, légyszíves mondjátok el mi a véleményetek róluk stb...a képen én és a barátnőim vagyunk, ők is tudnak róla, és kíváncsiak vagyunk h kinek mi jó és min kéne változtatni és elfogulatlan véleményeket szeretnénk:)köszi előre is=)2010. nov. 3. 22:00
21/47 A kérdező kommentje:
igen neki is van:)kalap ez egy stílus, smink pedig jóval kevesebb van rajta mint pl a szőkén:)
mindegy van neki sajnos...
2010. nov. 3. 23:21
22/47 anonim válasza:
ez meglepett :) sminknél elsősorban az élénkpiros rúzsra gondoltam és egyébként jómagam is önbizalomhiányban szenvedek, ugyanis rengeteg küzdelem, bőrgyógyász által felírt szerek ellenére pattanásos az arcbőröm és amíg ilyen marad nem is nagyon jön meg az önbizalmam...
23/47 anonim válasza:
Essen már le, hogy nem akarta azt mondani, hogy a szőke kicsit duci(gondolom mert a barátnője, és nem akarta megbántani)
24/47 A kérdező kommentje:
a vörös rúzs most egy újítás volt, most próbálta ki először, és bejött neki, de figyelt arra, hogy így csak szájat hangsúlyozzon, mert azért k*rvának kinézni:D(by kalapos lány;))
2010. nov. 3. 23:39
25/47 anonim válasza:
jó, kicsit nehéz már a felfogásom.. de véleményt úgy lehet mondani ha az ember tisztában van a dolgokkal
nincs azzal baj ha nem 50kg, főleg ha az arca helyes (és neki ez a kép alapján az), rengetegen vannak akik pont azt keresik :)
elfogulatlan véleményt kértek, próbáltam én is finoman rácélozni a dolgokra, bocs ha nem úgy sikerült, de ha jó barátnők akkor nem hiszem hogy ilyesmivel megbántaná.. :)
26/47 anonim válasza:
A szőkének nagyon szép arca van és a haja is tetszik. A középsőnek nem látszik rendesen az arca, de neki nem teszik a stílusa, a rúzsa és a kalapja sem. A barna nem túl nőies, elég sápadt, jót tenne neki egy kis smink és vmi normális frizura
27/47 anonim válasza:
egyébként hova valósiak vagytok?
28/47 A kérdező kommentje:
budapest
2010. nov. 3. 23:51
29/47 anonim válasza:
Ennyiből, ami a képen látszik, nagyjából holtverseny. Talán a kalapos egy kicsit jobb képernyőre, mint a másik kettő. Mindhárom aranyos, egyik sem bombanő. Az, hogy melyik tetszik úgyis élőben dől el kisugárzás alapján.
30/47 anonim válasza:
csalóka a kép. fejjel lefelé fordítva a kalapos nagyon dögös, de rendes állásban... szőke! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!