Nagy és lóg a mellem :S mit tehetnék?
Sziasztok.. 12 éves vagyok . Tudom hogy ilyenkor még nem a mellemmel kéne foglalkoznom mert még úgyis formálódhat stb.. de utálom őket. Lógnak , nagyok , és kissebb stirák is vannak rajta :S . És amit a legjobban utálok hogy nagy a mellbimbóm azaz a (mellbimbóudvar).. Félek hogyha odakerűl a sor hogy lesz egy barátom és majd több lesz meg stb az első alkalom után otthagy vagy mittudomén.. A suliban is bántanak miatta .. hogy nagy a mellem .. mert a többi lánynak szinte még semmilye nincs .. eléggé zavar. Melltartóban szép formájuk van meg minden de nélküle .. borzalmas :(
Előre is köszi.. mindenkinek .és normális válaszokat szeretnék :) (bocsi a helyesírási hibákért)
80B?=DNe viccelj!Ez pont jó!Nekem 80C és eddig még nem is basztattak sose,am irigyek;)A striák meg idővel eltűnnek,sajna nekem is vannak,ami nagyon,de nagyon zavard,de hát ez van...na ne aggódj,majd mennyire fogsz örülni neki,de majd a barátod=P
Am nekem is nagy a bimbóudvarom!=DJó ez így, ahogy van a pasid meg ha szeret elfogad így;)
szija :DD
am örülj neki hallod,nekem is ilyen strilák vannak a mellemen és nekem is lógnak csak nekem kicsit o.O szóval kva "jól" nézekki -.-" de am engem meg a 8.-os fiúk pont a kicsi mellemmel basztattak folyton hogy rakétamell,meg nincs is semmim,meg ilyeneket szólogattak be :(
*striák
és azt ki hagytam h 13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!