Nagy és lóg a mellem :S mit tehetnék?
Sziasztok.. 12 éves vagyok . Tudom hogy ilyenkor még nem a mellemmel kéne foglalkoznom mert még úgyis formálódhat stb.. de utálom őket. Lógnak , nagyok , és kissebb stirák is vannak rajta :S . És amit a legjobban utálok hogy nagy a mellbimbóm azaz a (mellbimbóudvar).. Félek hogyha odakerűl a sor hogy lesz egy barátom és majd több lesz meg stb az első alkalom után otthagy vagy mittudomén.. A suliban is bántanak miatta .. hogy nagy a mellem .. mert a többi lánynak szinte még semmilye nincs .. eléggé zavar. Melltartóban szép formájuk van meg minden de nélküle .. borzalmas :(
Előre is köszi.. mindenkinek .és normális válaszokat szeretnék :) (bocsi a helyesírási hibákért)
nekem is nagyok a melleim, engem is csúfoltak vele általánosban. aztán arra, hogy gimnazista lettem örülök neki, hogy van mellem. szerintem te is örülni fogsz majd neki. amugy ne hidd azt, hogy lógnak csak mert nagy, mert a nagy melleknek van egy természetes esése. vagy ha nem húzod ki magad és görnyedsz, akkor előfordulhat. de segáz, még fiatal vagy.
16/L
hordj melltartót akkor, ha abban szép. nekem is elég korán kezdett nőni a mellem, engem is cikiztek, de ebben az esetben 100%ig igaz a mondás, hogy azért csúfolnak, mert irigyek. komolyan. ennyi idősen én sem hittem el, de ma már belátom, így van. Irigyek, mert attól, hogy van cicid, idősebbnek tűnsz. Szerintem légy rá büszke, hogy van, és nem vagy elöl deszka, hátul léc, mint a mai fiatal lányok. Persze nem kell kirakni, de egy garbóban is nagyon szép tudsz lenni. 12 évesen 6.os vagy, ugye?
én most 20 vagyok, nekem is nagyon, lóg is kicsit, de ez a természetesen nagy ciciknél 99%ban így van. nekem 85-90es, D-s, DD-s melltartó kell, elég nagy, sajnos striás is. DE nekem legalább VAN!
Légy rá büszke!pár év múlva nagyon jól fognak jönni.
ÉS semmiképp se takargasd, mert akkor látják, hogy bánt Téged, amit mondanak, ergo célt érnek azzal, hogy bántanak, és rejtegeted őket.
na puszi:)
20Ł
7.es vagyok :)
Nem csak azzal van a gond hogy csúfolnak miatta hanem hogy az érettebb srácok rengetegszer meg is bámulják és ez elég idegesítő :/
Köszi a válaszodat am ;) puszi :D
Én is jártas voltam (!) ebben:(
Én is anno korán érő típus voltam és nekem voltak először melleim. Képzeld el 11 évesen kezdett nőni és 12 évesen már kifejlett melleim voltak 75B-s mérettel, amikor még csak pattanásai voltak a kislányoknak.
Soha sem jártam pólóba, még nyáron is felvettem egy bő pulcsit és görnyedt tartással mászkáltam.
Aztán 1,5 év múltán a lányok nagy része utolért, sőt, volt akinek szó szerint borda aljáig lógó tőgye lett.
Én boldog vagyok, mert azóta is csak 75B, ami teljesen ideális.
De ha netán 80D-s vagy annál nagyobb lenne, nagyon elkeseredett lennék.
Majd meglátjuk, szerintem már neked sem fognak nőni. Ha nem hízol, akkor nem lesz a melled sem nagyobb.
Mekkora a mellbőséged?
26.L
80B
de nem vagyok egy végony csaj és szerintem ezért is nagy:D
fogyáshoz meg kevés akaraterőm van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!