Még csak 15 éves vagyok, de egy picit lóg a mellem. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz a tartásom, és emiatt már most elkezdett egy kicsit lógni a mellem. Már sokkal jobban odafigyelek, hogy mindig kihúzzam magam, de nem tudom, mit tehetnék a mellemmel...melltartóban szép, de ha leveszem, nem túlságosan. Nem szeretném, ha szülés után a földig érne. Tudnám valahogy feszesíteni? Köszi a válaszokat!2011. ápr. 28. 16:16
1/3 anonim válasza:
szia! am énis így vagyok, rossz a tartásom és ez a problémám. mellfeszesítő tornákkal szerintem tudsz:)
14/l
2/3 anonim válasza:
Egy minőségi melltaró.Mellkasi gyakorlatok (feszesítik),a karnyujtások is feszesitik a melleket és a fekvőtámasz,felülés is.
De szerintem csak túl dramatizálod nemhiszem,hogy ilyen fiatalon lógna.Mekkora a melled???Mert pesze ha nagy akkor elhiszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!