Egy vékony, szálkas, de izmos test látványosabb, mint egy nagyobb darabb, fedettebb izomzat? A lányoknak melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
szept. 17. 17:55
A kérdező szavazást indított:
Vékony, szálkás izomzat szebb
A vastagabb, teltebb, fedettebb izomzat szebb
18 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nő létemre a szálkás izomzat mindig jobban bejött, de nagyon ritka az ilyen fizikum.
2/5 anonim válasza:
Én magamnak jobban preferálom a szálkás izomzatot, ezen dolgozom egy ideje. Férfi vagyok. Nőkben is az ilyen alkatúak tetszenek.
3/5 anonim válasza:
Én szálkásan is tetszem a nőknek meg nagy darab testtel is.😉
Mondjuk nálam a "nagy darab" nem azt jelenti, hogy elfolyok és Michelin gumiember testalkatom van, és a "szálkás" sem azt, hogy hurkapálca testem van és elfúj a szél, mert olyan vékony vagyok, szóval ezek ésszerű határok közt mozognak nálam.
4/5 anonim válasza:
Sosem tetszett a vékony szálkás férfi test
5/5 anonim válasza:
Inkább tedd fel magadnak azt a kérdést,te melyik verzióban éreznéd magad jobban! A kisugárzás nagyon fontos! Nőként inkább a szálkás test tetszik jobban,de mindenkinek az ízlése változó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!