Trabiszabi kérdése:
Melyik a legmegbízhatóbb szteroid, amelyik viszonylag maradandó és látványos változást eredményez izomtömeg gyarapodás szempontjából? És viszonylag kevés a mellékhatások jelentkezésének esélye?
Figyelt kérdés
Eddig Stanazolol kúrám volt csak, az hozott is kb.2,5 kg száraz izomzatot. Mellékhatások nem jelentkeztek. (75 kg vagyok és 182 cm)2014. júl. 23. 21:02
1/4 anonim válasza:
Mindegyiknek lehet és van is mellékhatása. Minenki szervezete más, így nem lehet kijelenteni, hogy neked tuti ez vagy az lenne a biztonságos. De mondjuk egy trenbolon az semmiképpen nem jó ötlet. Vagy egy oximethalon. Egy stana vagy oxandrolon esetleg primobolan általában nem okoz sok gondot, de mint mondtam ez is egyénfüggő, valamint ha nem jó cuccot kapsz, akkor abban lehet bármi. Látványos változás keményebb szerektől lesznek, amikhez nem árt tesztó is, de ezeknek aztán lehet is mellékhatása.
2/4 anonim válasza:
Én ha jol tudom a novekedési hormon.
1 injekcio 45000 ft.
3/4 anonim válasza:
Azzal is lehet gond. Ha vannak rákos sejtek,akkor azok túlburjánzását okozza. Valamint növeli a belső szerveket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!