Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyának találom a...

Nagyon csúnyának találom a vastag combjaimat, mit tehetek ellenük?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam kövér lánynak, 21 éves vagyok, 175 cm, és kb 68 kg. Van egy pici pocakom, de az nem zavar, mivel elég vékony derék jár hozzá, valamint a feneken is szép formás, csak a combjaim nagyok. Minden felesleg oda rakodik le. Nem mondanám, hogy csak zsír az egész, viszont az is van, és egy kevés narancsbőr is. Nem tudok farmernadrágot hordani, mivel ami jó lenne a derekamnál, az egyszerűen a térdemnél fennebb nem jön. Nagyon elvesztettem az önbizalmam és nagyon csúnyának is látom már. Valakinek valami jó tippje?🥺
szept. 11. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Torna, diéta.
szept. 11. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Ha zavar akkor olyat érdemes csinálni amitől a combok megerősödnek, szerintem kis futás, országúti kerékpározás is segíthet, illetve esetleg konditeremben súllyal végzett gyakorlatok (nyilván az egész testet és nem csak a combot kell edzeni) - ha akarod szívesen segítek
szept. 11. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Elfogadod
szept. 11. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőm ilyen típus, körte, egyszerűen hiába diétázik, mennek le a kilók, de arányaiban úgy marad minden, csak vékonyabb. És neki is vastag a combja. Zsírégetőt is szed, mozog is, de hiába. Ez van. Ha a futás, gyaloglás nem segít, akkor semmi.
szept. 11. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alkat vagy. Vegyél olyat nadrágot, ami combban jó, a derekát meg be kell szűkíteni. Otthon, te is meg tudod csinálni. Farmer derekát nagyon könnyű szűkíteni.
szept. 11. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Súlyzós edzéstől még vastagabb lesz. Inkább felső testre gyúrj, ha az megerősödik, nem lesz olyan feltűnő a vastag comb. Feleségem is ilyen alkat.
szept. 11. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy pici pocakom, de az nem zavar, mivel elég vékony derék jár hozzá, valamint a feneken is szép formás, csak a combjaim nagyok"

Százezer forintot tennék rá, hogy a pasid nagyon szépnek találja a vastag combjaidat.

szept. 11. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

Az 1. jót ír.

Viszont az a baj, hogy a comb az egyetlen olyan végtag, amit ha rendesen tornáztat az ember, akkor is lesz/marad rajta olyan réteg, ami nem tetszik senkinek sem. Én férfi vagyok, de a sajátomat sem szeretem.

szept. 11. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Próbálj meg futást, néhány comberősítő gyakorlatot.

Nem mondom hogy működni fog, de egy próbát megér.

Egyébként meg (ezt lányként írom) szerintem nem lehet semmi gond a kinézeteddel, barátod szeretni fogja a nagyobb combjaidat;)

szept. 12. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!