Hogyan vékonyíthatnám a combjaimat?
én a nyáron fogytam 5 kilót és csak 3cm rel lett vékonyabb a lábam... előtte úsztam, szóval igen vastag és izmos mind2 lábam :S
de nagyon jó gyakorlat ha leülsz, a térded közé veszel egy müanyaglabdát, és összeszorítod, elengeded. ezt csináld 5 percig, aztán kis pihenő után folytathatod ha van kedved.
Köszi az eddigi válaszokat:)
Én a Leg Magicet fogyókóra mellett gondoltam :) És úgy?:)
A leg magic semmit nem ér.A diétádban legyen elegendő fehérje a szénhidrátot meg fokozatosan csökkentsd le napi 1g/tskg-ra.
Tehát akkor lesz vékonyabb,ha csökkented a testzsírt.
Mozgásnak meg spinningelj másnaponta,az jól égeti a felesleges kalóriákat.Kb 600kcal/óra.
Jó, de most honnan szerezzek spinninget?:D
Csak egy sima szobabiciklim van:D
A LegMagic nem a legjobb választás, ugyanazt a mozdulatsort ismételgeted, kopik a porcod és a végére fájni és ropogni fognak az izületeid.
Vékonyodni szinte csak fogyással lehet. Sporttal (ha nem vagy amúgy ultradagi) 'csak' formásodni, izmosodni fogsz.
futással is mivel most sajna x@r az idő ezért futógép.
vagy szobabicikli is jó lehet rá.
amellett egészséges táplálkozás,nem zsíros ételek.
Nem, nem vagyok ultradagi szerencsére, inkább csak van egy kis fölösleg :D
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek:)
Igen, tudom, hogy fogyással tudok csak vékonyodni, csak azt mondják, hogy a fogyókúrához elengedhetetlen valami mozgás, és most azt keresgélem, hogy mi az ideális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!