Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen női parfümöket javasoln...

Milyen női parfümöket javasolnátok, amelyeknek misztikus, sötét, boszorkányos hangulatuk van?

Figyelt kérdés

Bújom a netet, fragranticát de szeretnék még több ötletet gyűjteni könnyen beszerezhető parfümökről amelyekre illik a fenti leírás. Nem szexi végzet asszonya, hanem a következő szavak hangulata: boszorkány, misztikus, mágia, gyógynövények, erdő, holló/varjú, zárkózottság, gótikus.

Tudom, hogy kicsit elvont de nagyon örülnék néhány ötletnek, ha beugrik akár egy női parfüm ezek alapján (vagy csak néhány szó alapján) nagyon megköszönném ha leírnád nekem.

Árat nem írok, drágábbtól a filléres csodákig jöhet minden.

Köszönöm!

aug. 31. 08:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan még ilyen kérdéseknél is megy a lepontozás?

Egyesek veszik a fáradságot, és válaszokat írnak.

Ti mit javasoltok a kérdezőnek, ha olyan nagyra tartjátok magatokat?

szept. 1. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11, szerintem csak az a bajuk, hogy valakinek van mersze alternatívnak lenni. Sokan anntira görcsösen komformisták, hogy már ennyi is kiveri a biztosítékot.
szept. 1. 21:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok nektek, minden egyes parfümöt leírtam és a fragrantica oldalon majd egyesével meg is nézem őket. :)
szept. 1. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Moschino - Boy Toy

Ne tévesszen meg, hogy férfi címkés. Kifejezetten nőies, boszorkányos illata van.

szept. 6. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Létezik több parfüm ami megfelel a leírásának… de ha valami lehet sötét, de még inkább gótikus hangulatú, az az Etat Libre d'Orange Rien Intense Incense. Elég érdekes, és tényleg egy elvont mű.
nov. 9. 23:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#15: Úristen, imádom a Rien-t!

Az ELDO tényleg kiváló ezen a terepen.

Az Exit The King is ilyen hangulatú, de teljesen más karakter. Mint egy punk vámpír.

nov. 10. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!